Anasayfa » Reklam Tanıtım » İSTANBUL Reklam Tanıtım » DÜĞÜN DAVET MEKANI

DÜĞÜN DAVET MEKANI


Altıntepe-Bostancı

Telefon1: 05322616789

Telefon2:

Fax: 02168189928

Web: www.dugundavetmekanlari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İSTANBUL ORGANİZASYON PLATFORMU

İstanbul’da 1998-2009 yılları arasında Organizasyon Sektöründe KAZABLANKA ORGANİZASYON olarak faaliyet gösteren firmamız birçok Düğün Davet ve Kurumsal Organizasyonlara başarıyla imza atmıştır.
2010 yılından itibaren İSTANBUL ORGANİZASYON PLATFORMU adı altında faaliyetlerine devam etmektedir. Sitemiz içerisinde yer alan online danışmanımız, bize üye olan firmalar hakkında detaylı bilgiyi kısa süre içerisinde aktarmaktadır. Talebe göre firmalarımıza yönlendirmektedir. Ayrıca kaliteli hizmet sunabilmek açısından, sitemize üye olan çözüm ortakları (Organizasyon Firmaları,Kuaför, Gelinlikçi,………) da belirli bir standart aramaktayız.

Şirketimizin Kuruluş Amacı:

Günümüz koşullarına dayanarak Organizasyon yapacak Kişi ve Kurumların yapmak istediği Organizasyonuna cevap verebilecek.

Bunun yanı sıra günümüz teknolojisinde Mekânlarımızın taleplere ulaşmak için yapmış oldukları reklam ve tanıtım çalışmaları oldukça yüksek maliyetlere ulaşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


DÜĞÜN DAVET MEKANLARI
dugundavetmekanlari.com İstanbul düğün, davet ve kurumsal Organizasyon sektörü ile kurumsal/bireysel hedef müşteri kitlesini, oldukça geniş bir network’e ulaşmakta olan bu sitede buluşturarak, sitemize KURUMSAL üye olacak olan değerli çözüm ortaklarımıza bol kazançlı avantajlar sunmaktır. Aynı zamanda düğün davet organizasyon rehberi olan sitemizi prestijli kurumsal üyelerimiz ile sektöründe lider noktalara taşımaktır.
HİZMETLERİMİZDÜĞÜN DAVET ORGANİZASYONUSÜNNET DÜĞÜNÜ ORGANİZASYONLARI PARTİ ORGANİZASYONLARI DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONLARI DOĞUM ODASI SÜSLEMESİMEZUNİYET ORGANİZASYONLARI ŞİRKET VE BAYİİ TOPLANTILARI, AÇILIŞLAR TEKNİK EKİPMAN SAĞLANMASITEKNE TURLARI MASA SANDALYE SÜSLEME ŞAMDAN SÜSLEME CATERİNG HİZMETLERİ FOTORAF VE VİDEO KAMERA ÇEKİMİ ALBÜM ÇALIŞMASISES VE IŞIK SİSTEMLERİDJ VE SANATÇI TEMİNİ SAHNE KURULUMUHAVAİİ FİŞEK SHOW LAZER SHOW SU PERDESİ VOLKAN VE KONFETİ SHOW VIP ARAÇ KİRALAMAANİMATOR HİZMETLERİHOST VE HOSTES HİZMETLERİLCV HİZMETİNİKAH ŞEKERİ VE DAVETİYE DÜĞÜN PASTASIGRAFİK VE WEBSİTESİ TASARIMI

#dugun,düğün #dugun mekanı,istanbul düğün mekanları #havuz başı mekanları,açık hava mekanları #tarihi mekanlar, oteller #restaurant, tesisler


Benzer Firmalar