Anasayfa » İthalat ve İhracat » İSTANBUL İthalat ve İhracat » ARYUM MAKİNA KİMYA VE TİCARET LTD.ŞTİ.

ARYUM MAKİNA KİMYA VE TİCARET LTD.ŞTİ.


Atatürk Caddesi Şeref Yazgan İş Merkezi No:72/14 Kozyatağı İstanbul/Türkiye

Telefon1: +90 216 357 45 30

Telefon2:

Fax: +90 216 357 4816

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Aryum 2003 yılında, Arkan Şirketler Grubu bünyesinde, plakalı eşanjör yedek parçası, gemi inşa ekipmanı ve kimyasal malzemeler konusunda satış, servis ve yedek parça hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur.

Grup firmalarından olan Gea Ecoflex Plakalı ısı eşanjörleri Türkiye Tek Yetkili Distribütörü Arasta\` nın bakım ve yedek parça konularında ihtiyacı olan hizmetleri sağlamakla işe başlamış ve daha sonra müşteri pörtföyünü genişletip, profosyenel organizasyonu ile tüm Türkiye ve komşu ülkelerde eşanjör bakımı ve yedek parca servisi konusunda uzmanlaşmıştır.

Dört kişilik tecrübeli servis ekibi ve iki kişilik yedek parça satış mühendisi ile enerji, denizcilik, inşaat, gıda, şeker, kağıt, kimya ve ağır endüstri pazarlarına hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Aktif Karbon
Firmamız ARYUM Kimya ABD’de yerleşik Calgon Carbon Corporation (CCC) (www.calgoncarbon.com) Firması’nın ürettiği aktif karbon ürünlerinin Türkiye’de satışını yapmaktadır. CCC, aktif karbon ürün çeşitliliği ve uygulama çeşitliliği açısından dünya lideri olup ürünlerinin kalitesi, kalite sürekliliği ve müşterilerine verdiği iyi hizmet ile tanınmaktadır. CCC, Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ülkelerine satış öncesi, satış ve satış sonrası hizmetlerini, 100% ü CCC a ait olan ve Belçika’da
-Arıtma Kimyasalları(Aktif Karbon, Koagulant, Flokulant, Biyositler)
-Yapı Kimyasalları (Silis Dumanı)

#aktif karbon #silis dumanı #yapı kimyasalları #arıtma kimyasalları #


Benzer Firmalar