Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Tatil Kampanyası

Tatil Kampanyası


Semsettin Günaltay Caddesi No:156/12

Telefon1: 02163550999

Telefon2:

Fax: 02163689030

Web: www.tatilkampanyasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:55 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok

TatilKampanyasi.com kurulduğu 2012 yılından bu yana tatil tutkunları için en kaliteli tatili en ekonomik şekilde sunmanın haklı gururunu yaşamakta. Ülkemizin farklı tatil bölgelerinde seçkin konaklama tesislerinde en uygun fiyata tatil sunmanın heyecanını hala ilk işe başladığımız günmüş gibi yaşamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Tatil Kampanyası
TatilKampanyasi.com kurulduğu 2012 yılından bu yana tatil tutkunları için en kaliteli tatili en ekonomik şekilde sunmanın haklı gururunu yaşamakta. Ülkemizin farklı tatil bölgelerinde seçkin konaklama tesislerinde en uygun fiyata tatil sunmanın heyecanını hala ilk işe başladığımız günmüş gibi yaşamaktayız. Kültür turları, kayak turları, erken rezervasyon, son dakika tatil seçenekleri gibi birçok alanda profesyonel olarak hizmet vermekte olan TatilKampanyasi.com kaliteyi ekonomik fiyatlar ile bi
Kültür turları, kayak turları, erken rezervasyon, son dakika tatil seçenekleri gibi birçok alanda profesyonel olarak hizmet vermekte olan TatilKampanyasi.com kaliteyi ekonomik fiyatlar ile bir araya getirmekte.
Kültür turlarımız ile ülkemizin görmediğiniz, bilmediğiniz yerlerini keşfedebilir, tarihi zenginlerimiz ile bilgi hazinenize daha fazla bilgi katabilirsiniz. Tatil bölgelerinin seçkin konaklama tesislerinde en uygun fiyata konaklayabilirsiniz.
Satış sonrası destek anlayışımız her zaman ön planda olmuştur. Siz otelinizde tatilinizi yaparken şirket denetmenleri tarafından ziyaret edilebilir önerileriniz veya şikâyetlerinizi denetmenlerimiz ile paylaşabilirsiniz. Olası şikâyetlerinizin derhal çözüme kavuşacağı konusunda emin olabilirsiniz.
Temel ilkelerimiz kaliteli otellerde uygun fiyat sunmak, %100 müşteri memnuniyeti, satış sonrası destek, her zaman kaliteyi ön planda tutmaktır.
TatilKampanyasi.com tatilde eğlenmenizi, dinlenmenizi sağlamak için tüm gücüyle çalışmaktadır. TatilKampanyasi.com ile tatiliniz asla çileye dönüşmez.

#tatil kampanyası #erken rezervasyon #kültür turları #tatil kampanyaları #


Benzer Firmalar