UFUK GRUP AKÜ A.Ş


Ostim Alınteri Bulvarı 1151 Sk. Gül 86 Yapı Koop. No:1/1 Yenimahalle ANKARA

Telefon1: +90 312 354 0770

Telefon2: +90 312 354 3556

Fax: +90 312 354 0769

Web: www.ufukgrup.com.tr/iletisim.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak Sürite Türkmeniztan

Ufuk Grup Akü A.Ş. 2011 yılında, Ankara’da akümülatör sektöründe tecrübeli, güvenilir, yenilikçi yöneticiler tarafından kurulmuş olan bir anonim şirkettir.

Türkiye ve Dünya çapında satış ve pazarlama faaliyetlerini, tescili Ufuk Grup Akü A.Ş. ’ye ait olan Max Neon ve Run Time markaları ile sağlamaktadır.

Bayi organizasyonunu her geçen gün hızla büyütmekte olan Ufuk Grup Akü A.Ş. Türkiye ve Dünya çapında Max Neon, Run Time marka akülerin gelişip yaygınlaşmasını ve marka bilinirliğini arttırmayı hedeflemektedir.

Hedef ve temel prensiplerinden taviz vermeden, dürüst, çalışkan, görev ve sorumluluklarının farkında olan Ufuk Grup Akü A.Ş. bugün dolaylı ve direkt olarak 3.500 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Ufuk Grup Akü A.Ş. kurulduğu tarihten itibaren starter akümülatörler, güç kaynağı aküleri, VRLA ve OPZS akülerinde müşterilerinin isteklerine, kaliteyi öncelikli tutup, ekonomik ve hızlı çözümler üreterek cevap verebilmektedir.

Hedeflerimiz;

Uzun yıllar sektörde çalışmamızla biriktirdiğimiz bilgi birikimimiz ve iş tecrübemiz ile sahip olduğumuz ilkelerimizden ödün vermeden büyümek; büyürken elde ettiğimiz birikimlerimizle ülkemize, çevremize ve topluma fayda sağlamak. Kendi markalarımızın Max Neon, Run Time … vs. gerek yurt içinde gerekse yurt dışında da tanınır, güvenilir ve bulunabilir markalar olmasını sağlayarak dünya markaları oluşturmak. Müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunarak, sektörde söz sahibi ve örnek bir firma olmaktır.

Görevlerimiz;

Hedeflerimiz doğrultusunda; Ülkemize, Çevremize ve topluma olan sorumluluklarımızın bilincinde, ahlaki ve etik değerlerimize sahip çıkarak, birlikte çalıştığımız firmalara, paydaşlarımıza, müşterilerimize ve çalışanlarımıza değer katarak, sektördeki veya diğer sektörlerdeki firmalara da örnek olacak bir kuruluş olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


Neon Akü
Neon Akü 12 Volt 60 Ah 540 A (EN) 2 Yıl Garanti Yüksek Marş Basım Gücü Darbeye ve Sarsıntıya dayanıklı Ufuk Grup Akü A.Ş Güvencesi
12 Volt 60 Ah Neon Akü
2 Yıl Garanti 540 A (EN) Marş basım gücü
Her türlü AkümülatörNeon AküTime AküDewrun AküMax PerformanceScope AküNeon BatteryTime BatteryDewrun BatteryMax Performance BatteryScope Battery

#Neon Time #Akü UPS #Dewrun Akü #Güç Kaynağı #Enerji pil


Benzer Firmalar