AKADEMİK ORTOPEDİ MEDİKAL


Hasan Efendi Mah. 1921 Sok No:31/1

Telefon1: 02562145011

Telefon2:

Fax: 02562145011

Web: www.protezortezmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörde 16. YIL;

Evet sektörde 16.yılına giren şirketimiz her geçen gün ürün ve hizmet kalitesi çitasını biraz daha yükselterek en üst seviyeye taşımaya devam etmektedir.

Her zaman EN İYİ ve EN TEKNOLOJİK ürünleri sunmak, hizmet kalitesini EN ÜST seviyede tutmak, ürünleri EN HIZLI bir şekilde teslim etmek, EN KALİTELİ malzemeleri EN EKONOMİK şekilde sunmak ana misyonumuzdur. Evet, kısacası bizde ENLERİ bulacaksınız.

Bu konuda maalesef ki alçakgönüllü olamıyoruz.

Her zaman daha iyisinin yapılabileceği prensibiyle kendimizi sürekli yenileme ve geliştirme çabasındayız.

16 yıldır bu mesleği icra ederek ve hayat boyu da bu meslekte faaliyet göstereceğimiz inancıyla asıl hedefimiz yapacağınız 2. ve daha sonraki alışverişler için yeterli olacak müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Sektörümüz ile ilgili tüm dünyadaki güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve sürekli kendini yenileyen ve kendisiyle yarışan bir süreç takip etmekteyiz.

Bu itibarla 16.yılımıza özel bazı yeni projelerimiz ile karşınızdayız;

Sağlık Bakanlığı ruhsatlı merkezimizle üst düzey protez ve ortez uygulamalarını garantili olarak evinizde yapmaktayız. Mikroişlemci protez ortez uygulamaları, vakumlu(harmony) protez uygulamaları, silikon liner protez uygulamaları, bionik el ve kol protez uygulamaları, yeni nesil ve çok fonksiyonlu ortez uygulamaları örnek bir takım faaliyetlerimizdir.

Sizin de bu EN ÜST seviye ürün ve hizmetlerimizden en kısa zamanda faydalanmanız ve tanışma dileğiyle…
İnşallah günleriniz sağlıklı ve engelsiz olsun…


Ürün ve Hizmetler


Dizaltı protez silikon liner pin sistemli
Bu protezi kullanma garantili olarak uygulamasını tüm Türkiye için yapmaktayız. Silikon liner pin sistemli protezin resmi gazetede yayınlanan ek5/c fiyatı bu şekildedir. ek uygulama ve tercihler fiyat değişikiği oluşturabilir.
Protez ortez uygulamaları, ortopedik bot, afolu bot, ileri teknoloji protez uygulamaları, kişiye özel biyomekanik çözüm önerileri, çok amaçlı fonksiyonel ortez uygulamaları, harmony protez, mikroişlemci protezler, aktif ve pasif vakumlu protez uygulamaları, karbon teknoloji uygulamaları.

#protez ortez #ortopedik bot #afolu bot #silikon liner #afo dafo


Benzer Firmalar