Anasayfa » Sanal Gazete » Basın ve Medya » » Sürdürülebilir Gündem

Sürdürülebilir Gündem


Av.Süreyya Ağaoğlu Sok No:72/6 Teşvikiye

Telefon1: 0532 5596381

Telefon2: 05350218501

Fax: 02122886907

Web: www.surdurulebilirgundem.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi, Türkiye\`den ve dünyadan sürdürülebilirlik ve kurumsal (sosyal) sorumluluk ile ilgili haberleri okuyucuları ile buluşturmak amacı ile kurulmuştur.

Kurum ve kuruluşların ekonomik, sosyal ve çevresel konulardaki haberlerinin yanı sıra kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik etkinlik duyuruları, ödül programları, eğitim fırsatları ve kariyer olanaklarını da okuyucularına sunmaktadır.


Sürdürülebilir Gündem Haber sitesi okuyucularının desteği ile her geçen gün kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik haberleri alanında kendini geliştirmekte, daha kapsamlı yayın için çalışmalarını zenginleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi, köşe yazısı alanı ile okuyucularına aynı zamanda proaktif olarak fikir ve düşüncelerini paylaşma imkanı sağlamaktadır.Sürdürülebilir Gündem Haber Sitesi içerisinde yer alan Akademi bölümünde ise sürdürülebilirlik raporları, sürdürülebilirlik makaleleri, sürdürülebilirlik araştırmaları ve kurumsal (sosyal) sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanında yayınlanan kitaplar bölümü bulunmaktadır.

#sürdürülebilirlik #kurumsal sorumluluk #sosyal sorumluluk #sürdürülebilir gündem #sürdürülebilirlik haberleri


Benzer Firmalar