Anasayfa » Plastik Baskı » Basın ve Medya » İSTANBUL Plastik Baskı » Bikart Plastik Kart Sistemleri

Bikart Plastik Kart Sistemleri


Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat 8 No:1228 Şişli - İSTANBUL

Telefon1: 212-2107144

Telefon2: 212-2107145

Fax: 212-2107146

Web: www.bikart.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bikart Plastik Kart Sistemleri

Sektördeki 8 yıllık tecrübe ve deneyimimiz ile siz mükemmeli arayan müşterilerimize, günümüz teknolojisini, tecrübemiz ve kaliteli ürün anlayışı ile birleştirerek sektörde bilinen bir marka olarak hizmet sunmaktayız.

Bikart Plastik Kart Sistemleri olarak bizler; Plastik Kart, Plastik Kart Yazıcıları, Yazıcı Sarf Malzemeleri (Ribbon - Kartuş vb. gibi), Boyun Askı İpleri ve Plastik Kart Aksesuarları üretimi ve satışı konularında uzman kadromuz ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Plastik Kart Fiyatları hakkında detaylı bilgi için
0(212)210 71 45
numaralı telefonumuzdan bizi arayabilirsiniz.

Plastik Kart ürünlerinde, Manyetik Bantlı Kart, Emboss Kart (Kabartmalı Kart), Barkodlu Kart, RFID Kartlar (Proximity Kart, Mifare Kart, HID Kart vb. gibi), Kontaklı Smart Kartlar (Chipli Kartlar) başlıca üretimini yapmakta olduğumuz plastik kart çeşitlerimizdir.

Bikart Plastik Kart Sistemleri, ISO CR-80 standartlarına uygun üretim gerçekleştiren sektördeki az sayıdaki firmalardan biridir.

Bikart Plastik Kart Sistemleri, Boyun Askı İpleri ve Kart Aksesuarları konusunda, Plastik Kart Sistemlerinde olduğu gibi uzman kadromuz ve teknoloji yatırımı ile hızlı, güvenilir ve üstün kalitesini sektörde ispat etmiştir.

Sektörde kalitemizi ispatlamış bir firma olmanın bilinciyle, siz müşterilerimizin beklentilerini karşılarken hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızdan kopmadan çalışmayı ilke edindik. Bu doğrultuda müşteri portföyümüzü geliştirmek ve uzun süreçli partner firmanız olarak hizmet etmek en büyük amacımızdır.

MARKANIZ MARKAMIZDIR...


Ürün ve Hizmetler

Plastik Kartlar, Üniversiteler, Oteller, Hastaneler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Fuar ve Organizasyonlar, Marketler, Otoparklar, Şantiyeler, Bankalar vb. gibi birçok sektörde, personel devam takip sistemleri (PDKS), alışveriş kartları, alışveriş puan kartları, indirim kartları gibi birçok konuda çok geniş sektör yelpazesinde yardımcı araç olarak kullanılmaktadır.

Plastik Kart Yazıcılarında, dünyada önde gelen markalar arasında yer alan Zebra, Evolis, Datacard, Magicard, Fargo ve Hiti markalarının kart yazıcı ve sarf malzemelerinin (Ribbon - Kartuş) satışını gerçekleştirmekteyiz. Ribbon çeşitlerimiz arasında YMCKO 800015-440, Siyah Monochrome 800015-101, YMCKO R3011 vb. gibi ürünler stoklarımızda mevcuttur.
Plastik Kart, Barkodlu Plastik Kart Emboss Kart, Puan Kart, İndirim Kartı, Hasta Tanıtım Kartı,
Mifare Kart , Proximity Kart, Personel Kartı, ID Kart, Personel Kimlik Kartı, Özel Ebat Plastik Kart, PVC Kart Boş Manyetik Bantlı Kart, Boş Beyaz Kart, Kart Koruyucu, Yoyo Çeşitleri, Fuar ve organizasyon alanlarında yerinde kart baskı sistemlerini kuruyoruz. Baskılı boyun askı ipleri ve özel ebat pvc kart poşetlerinin üretimini yapmaktayız.


#plastik kart,indirim kartı #puan kartı,pvc kart # # #


Benzer Firmalar