YASAL ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ OTOMASYON


T.ÖZAL BULV. TOROS MAH. 78200 SK. K.1 N. 2

Telefon1: 0322 233 93 04

Telefon2: 0542 824 44 22

Fax: 0322 233 93 64

Web: www.yasalguvenlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:28 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:---

MİSYONUMUZ..
Gelişen ve büyüyen TÜRKİYE\`nin En Büyük Güvenlik Şirketi olmak.
Müşterilerimizin ve çalıştığımız toplumun takdirlerini kazanarak yaptığımız işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek

YASAL ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ olarak binlerce konut ve işyerine hizmet veren ,kurulduğu tarihten itibaren çakma veya sahte ürünler kullanmayan, rakiplerimizin aksine kalitesiz panelleri kaliteli marka adı altında pazarlayarak SAHTECİLİK yapmamış ; daha çok para kazanma hırsına girmemiştir.
Zamansız ve anlamsız SAHTE alarmlar ile müşteriyi gecenin bir vakti uyandırıp YANLIŞ alarm bilgisi vermemekte, POLİSİ boş yere meşgul etmemektedir.
Evinizde rahat uyuyun diye güvenlik şirketleri vardır.Sizi boş yere uyandıran yanlış alarmlar ile güvenlik sağlanamaz...

Kuruluşumuzdan bu yana hızlı ancak kontrollü büyümenin sonucunda artan sorumluluklarımız bizi müşterilerimizin güvenlik ihtiyaçlarına tam ve etkin çözümler sunulmasını sağlamak için ürün ve hizmet çizgimizi sürekli olarak geliştirmeye zorlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

MEVCUT YAPTIĞIMIZ FAALİYETLER.HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİCCD KAMERALAR SİSTEMLERİCCTV KAMERALAR SİSTEMLERİGİZLİ KAMERALAR SİSTEMLERİAPARTMAN DİYAFON SİSTEMLERİANONS VE MÜZİK SİSTEMLERİYANGIN İHBAR SİSTEMLERİBEKÇİ TUR SİSTEMLERİFOTOSELLİ OTOMATİK KAPIBAHÇE VE BARİYER KAPILARI

#HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ #YANGIN İHBAR SİSTEMLERİ #FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI # #


Benzer Firmalar