Anasayfa » Matbaa Makineleri » Makine sanayi » ANKARA Matbaa Makineleri » BAYMAT MATBAA MALZEMELERİ LT STİ

BAYMAT MATBAA MALZEMELERİ LT STİ


ulus ankara

Telefon1: 312 342 19 74

Telefon2: 312 342 19 74

Fax:

Web: www.baymatmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında Sivas da ikinci el matbaa makine satışımızla saygı değer matbaacı meslektaşlarımızın hizmetine girdik ve halen Avrupa da devam eden kardeş firmalarımız mks, karakuş ve gok - karakus olarak matbaacı meslektaşlarımıza büyük bir hizmet vermek çabası içerisindeyiz.

Biz de Bayram Karakuş olarak 2001 senesinde matbaacı kardeşlerimize daha iyi imkân verebilmek için Baymat\`ı hizmete açtık ve şu anda sizlere kesintisiz bir hizmet verebilmek uğraşı içindeyiz. Makinelerinizin yedek parçalarını gerek orjinal gerekse yerli, bulunmayan parçalarınsa yaptırım teminatı vererek sizlere kesintisiz hizmet için buradayız. Matbaacılarımıza verdiğimiz hizmet karşılığında bize duydukları güvenle onlara ikinci el makine imkânı da sağlamaktayız ve bununla gurur duyuyoruz matbaacı kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

matbaa yedek parça , ikinci el matbaa , heidelberg , polar , kırım , roland , man roland , yedek parça , alım satım , kırım parçaları , ofset memeleri , gto parçaları , roland kasnak , roland memesi , aparatlı parçaları , aparatlı dişlisi , heidelberg aparatlı , mbo kazanlı sacı , pompalı kazanıi pompalı sacı , pompalı çelik , heidelberg kord parçaları ,

# # # # #


Benzer Firmalar

  • Eren Matbaa
    5000 adet çift taraflı broşür 265 tl Antetli kağ..