Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Oto Kiralama » TUANA RENT A CAR ,TUANA OTO KİRALAMA

TUANA RENT A CAR ,TUANA OTO KİRALAMA


YEŞİLCE MAH HALİLRAHMAN CAD NO 187B KAGITHANE

Telefon1: 2122786363

Telefon2: 5337367979

Fax: 2122786363

Web: www.tuanarentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tuana Araç Kiralama Hizmetleri, Türkiye\`deki profesyonel kısa dönem kiralama hizmeti veren bir tuana otomotiv kuruluşudur. İstanbul başta olmak üzere Türkiye\`nin her yerinde hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Tuana Oto Kiralama, 2009 yılında kurulmuştur. hizmet anlayışı sayesinde hızla büyümüş ve Türkiye\`de seçkin bir kurum haline gelmiştir.

Sitemiz, internet üzerinden araba kiralamak isteyen kişilere kolay, güvenli ve hızlı rezervasyon olanağı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.Sitemizi, sizlerin her ihtiyacına cevap verebilecek şekilde basit ve anlaşılır fakat aynı zamanda işlevsel olarak hazırlamaya çalıştık. Sitemizin, sorularınıza cevap vermediğini düşünüyorsanız her gün 24 saat destek alabileceğiniz müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimize ulaşmak için 0(212)278 63 63 nolu telefonumuz ile müşteri hizmetlerimize heran ulaşabilirsiniz.

Yenilikçi ve en iyiyi yapmak isteyen hizmet anlayışımız sayesinde her geçen gün mutlu müşterilerimizin sayısı artmaktadır. Sitemiz ile üç adımda, hızlı ve güvenli rezervasyon yaparken en uygun fiyatlarla araç temin etmek esas amacımızdır. Fiyatlarımızın diğer firmalara göre uygun olmadığını düşünüyorsanız müşteri hizmetlerimizi arayarak durumu bildirebilirsiniz.

Müşteri hizmetlerimiz, size gereken kolaylığı sağlamak için yetkili ve yardımcı olmak arzusuna sahip kişilerdir.Müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaç edinerek bu amacımıza her gün ulaşmak bizleri daha kaliteli hizmet vermeye sevk etmektedir.Araç Kiralama ihtiyacınızda bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.Keyifli ve güvenli yolculuklar dileriz..

#TUANA OTO KİRALAMA #TUANA RENT A CAR #tuana araç kiralama #oto kiralama tuana #tuana kiralik oto


Benzer Firmalar