fpc didim havuz


çamlık mahallesi 569 sok.no:2 didim aydın

Telefon1: 2568137436

Telefon2:

Fax: 2568137436

Web: www.didimhavuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:4 | Memur:10 | İşçi:56
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere

Ege bölgesinin Akdeniz kıyılarıyla birleşen bu şirin ve çok hızlı gelişmekte olan ilçemizde, havuz bakımı ,inşaatı , havuz kimyasal ürünleri üzerine yaklaşık 10 yılı aşkın bir zamandır hizmet vermekteyiz.
Firmamızın adı FOREVER POOL CLINIC , FOREVER HOMES CONSTRUCTION\` ın bünyesinde yeni bir kuruluş .Forever homes ailesi , yaklaşık 26 yıldır didim ilçemizde yüksek kalitede avrupa standartlarında villa yapmakta olup gün geçtikçe büyümüye devam etmektedir.Havuz bölümümüzün hazırlık çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor ve açılışımıza çok az kaldı .
Amacım ve ilkelerim UHE ( ULUSAL HAVUZ ENSTİTÜSÜ ) nin çalışma prensibleri ve tüzüklerini , kalite standardını tüm didim\`li dostlarımıza sunmak ve örnek olmak ..
Yaklaşmakta olan 2012 yaz sezonunun başlamasına çok az kalan şu günlerde , yazlık ilçelerimizde hazırlık faaliyetlerini hızlandıran tüm meslektaşlarımızın da sezonlarının çok iyi geçmesini diliyorum....
Web sitemiz şimdi sizlerle, bizler de çok yakında Didimde tam kadro hizmet vermeye başlayacağız. Bize 7/24 buradan ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.
Tüm iş arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza şimdiden teşekkürler.


Ürün ve Hizmetler

havuz inşaatı..havuz tamiri ..pompalar . havuz kimyasalları havuz aylık bakımı .. havuz temizliği ... havuz suyu raporları düzenlemek .. günlük takip çizelgeli havuz bakımı ..

#havuz inşaatı #villa yapımı #çevre düzenleme #iç mimari #inşaat müteahhitlik


Benzer Firmalar