içmeler tuzla tercüme bürosu


aydıntepe mh. tersane sk. özçelik iş mrk. no:2 b k:2 d:1 içmeler-tuzla

Telefon1: 0216 493 97 11

Telefon2: 0533 761 06 46

Fax: 0216 494 32 34

Web: www.worldtercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:bütün ülkeler

HAKKIMIZDA
1994 yılında kurulan firmamızın merkezi İçmeler-Tuzla’dadır. Pendik ve Kartal’daki ofislerimiz şube olarak koordineli bir şekilde müşterilerimize ve firmalarımıza hizmet vermektedir. Merkezi ulusal ve uluslararası müşterilerimize çeşitli dillerde tercüme ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Uzman tercümanlarımız ve modern teknolojiler sayesinde siz değerli müşterilerimize kaliteli,doğru ve kullanılabilir ürünler ve çözümler sunmaktayız.

Bugüne kadar, Tersanecilik , Gemi Yapım Sözleşmeleri ,Fuar Organizasyonu Stant Rezervasyonu ,Makine Mühendisliği, Hidrolik-Pnömatik, Otomotiv, Otomasyon, Mekatronik, Enerji, Tarım, Gıda, Bankacılık, Denizcilik, Telekomünikasyon, Yazılım ve Bilgisayar, Kimya, Tıp, Ekonomi, Hukuk, Tekstil, Kalite Güvence ve Kalite Yönetim Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Muhasebe, Ticaret, İnşaat Mühendisliği, Haritacılık ve Kadastro ile Sosyal Bilimler konularında ve çok sayıda tercüme-danışma projelerini başarıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Hedefimiz, tercüme – danışma sektöründe yarattığımız kalite ve güveni her geçen gün daha da arttırmak; müşterilerimize, gelişen teknolojiye uygun kusursuz hizmet vermektir.Bünyesinde 120 dilde çeviri yapabilen,dil edebiyat ve mütercim tercümanlık mezunu yerli - yabancı, doktor, mühendis, hukukçu ve ekonomist çevirmenler barındırmaktadır.

World Tercüme İstanbul\`da yerleşik, alanında profesyonel olan bir kadronun sürüklediği bir şirkettir. Kuruluş amacı elbette ticari kaygılar içermekle birlikte temelde kurumsal müşterilerinin çözüm ortağı olmak şeklinde özetlenebilir. Müşterimize hizmet verirken World Tercüme personeli olarak kendimizi müşterimizin bir çalışanı gibi görürüz. Kalite anlayışımızı toplam kalite yönetimi gibi modernizmin mekanik terimlerine sıkıştırmadık Türk kültürünün özünde kalite zaten vardı.

VİZYONUMUZ
İşletmelerin kurumsal kalitelerini geliştirmeleri yolunda karşılaştıkları her türlü sorunlarına çözüm ve sürekli destek bulabilecekleri, ticari endişeyi ön planda tutmayan, güvenilir bir kuruluş dendiğinde akla gelen ilk danışmanlık ve Tercüme firması olmaktır.

MİSYONUMUZ
Kurumsal çözümler sunulmasında; üst düzey teknoloji, birikim ve deneyim ile donatılmış metodolojileri kullanarak yaratıcı ve profesyonel kadrolarla kurumsal müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri ticari bir ilişki mantığı içerisinde değil karşılıksız dostane bir anlayış çerçevesinde sunmaktır.
HİZMETLER

TİCARET VE İŞ TERCÜMELERİ
Ticari dokümanlar, sözleşmeler, teklifler, bankacılık, finans işlemleri, uluslararası taahhütler, ihaleler, toplantı tutanakları, raporlar, fizibiliteler, araştırmalar v.b. her türlü ticari yazışma tercümeleri konularının uzmanı ticari tercümanlarımızca yapılır.

KİTAP, KATALOG, BROŞÜR, WEB TERCÜMELERİ
Her konuda Kitap, Dergi, Katalog ve Broşürlerin her dilde yazılı çeviri hizmetidir. Uzmanlık gerektiren tercümeler branşlarına göre farklı tercümanlarımız tarafından yapılır. Web sayfalarının veya tüm Internet sitelerinin diğer di


Ürün ve Hizmetler


çeviri
tercüme,tasdik,apostil,noter,ingilizce,almanca,fransızca,bulgarca,rusça,kaymakamlık,emeklilik işlemleri,nüfus kayıt,pendik,tuzla,içmeler,kartal,mahkeme kararı,sözlü tercüme,nikah,valilik,konsolosluk

#tercüme,tasdik,apostil #noter,ingilizce,almanca #fransızca,bulgarca,rusça #kaymakamlık,emeklilik #pendik,tuzla,içmeler,kartal


Benzer Firmalar