İzolasyon Kayseri


DEMİRCİLER SİTESİ 19.CAD NO:!6

Telefon1: 03523113822

Telefon2:

Fax:

Web: www.izolasyonkayseri.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYONUMUZ:

Bilindiği üzere ülkemizin yıllık altı milyar dolar enerji kaybı bulunmaktadır.Bu kayıplar ancak izolasyon sayesinde en aza çekilebilir. Bu noktada firmamızın gerek uygulamalarında gerekse makine imalatıyla boşa giden enerji giderlerini en aza çekebilmek bu sayede hem müşterilerinin hem de ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaktır.







VİZYONUMUZ:

İzolasyon uygulamamız, makine imalatımız ve çözümlerimiz ile sağladığımız güvenilirlik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, çalışanlarımız ve müşterilerimiz için değer yaratan bir firma olmaktır.Hem makina imalatımızda hem sprey köpük uygulamamızda tüm türkiyeye mobil araçlarımızla güvenilir kaliteli bir hizmet sunmak sprey poliüretan izolasyon işinde eski firma olmak değil en iyi firma olabilmekti ISI-SU-SES YALITIMINDA TEK ADRES YÜKSEK BASINÇLI SPREY KÖPÜK MAKİNALARI İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN FİRMAMIZLA BAGLANTIYA GEÇİNİZ..





Ürün ve Hizmetler


POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK MAKİNASI
ISI-SU-SES YALITIMINDA TEK ADRES
SPREY KÖPÜK KAYSERİ POLİÜRETAN İZOLASYONKAYSERİ KAYSERİ ÇATI İZOLASYONU KAYSERİ İZOLASYON MAKİNASI KAYSERİ İZOLASYON MAKİNASI SPREY UYGULAMA

#POLİÜRETAN SPREY KÖPÜK #KAYSERİ İZOLASYON #KAYSERİ MAKİNA #KAYSERİ SPREY POLİÜRETAN #MOBİL İZOLASYON


Benzer Firmalar