nidamnur ev tekstili


ugurmumcu mah 2274 sok no 10 kat 3 sultangazi

Telefon1: 02126677894

Telefon2: 05325881017

Fax: 02126677894

Web: www.filemfile.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1995 yılında İstanbul Bayrampaşa ilçesinde tekstil sektöründe imalatçı olarak faaliyetlerine başlamıştır.Çeşitli tekstil ürünleri konusunda imalat çalışmaları gerçekleştiren firmamız ev tekstili ve çeyizlik tekstil ürünleri konusunda çalışmalarını yoğunlaştırarak faaliyetlerine bu alanda devam etme kararı almıştır.

Neden Çeyizlik tekstil ürünleri ve ev tekstili ?
Gerek hitap ettiği müşteri portföyünün beklentilerini, gerekse imalatında kullanılan malzemelerin yüksek kalitede ve hassas bir işçilik ile işlenmesi hususundaki gereken hassasiyeti göstermiş bulunmaktayız.
Günümüzde yüzlerce çeşit, birbirine uyumlu yine yüzlerce renk kombinasyonları ile sürdürdüğümüz üretimimizde modellerimiz ile sektörde ayrı bir yer edinme konumuna gelmiş bulunmaktayız.
Çeşitlerimiz olarak ise farklı desen ve işlemelerimiz, buzdolabı örtüleri, salon mutfak takımları, bohça, hurç setleri, havlu takımları ve peçete, işlemeli sehpa takımları halen imalatını sürdürmekte olduğumuz ürünlerimizin genel başlıklarıdır.

HEDEFLERİMİZ..
Sultangazi\` indeki yerimize 2000 yılında geçerek sizlerin alanını ve kapasitemizi artırdık.Ayrıca ürün gamında çeşitlerimizi çoğalttık. Model seçmelerimizde ve renk kombinasyonlarında sizlerin beğenisine yüzlerce ürün sunabilmenin gururunu yaşıyoruz.
İmalat kalitemizden ödün vermeden, ürün seçenekleri ve modellerimizde beğenileriniz doğrultusunda artışa devam ederek ev tekstil ve çeyizlik tekstil ürünleri konusunda hizmetinize devam etmekteyiz. Parolamız \`Çeyizde Kalite ve Dürüstlük\` olduğu gibi amacımız da sizlere her zaman daha iyisini ve güzelini sunabilmek olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


çamaşır filesi
Çamaşır Makine Filesi; yapılan deneyler sonucu suyun ve deterjanın çamaşır makine filesine rahat girip çıkması, kirlerin rahat çıkması için özel olarak tasarlanmış gözenekleri ve kumaşı ile siz değerli tüketiciler için üretilmiştir. Makinenizi ve çamaşırlarınızı düğme, kopça, pul, boncuk, kanca ve aksesuarlardan korur. Perdeler, yünlüler, pamuklular, sentetikler ve çamaşır makinesinde yıkanan tüm ürünlerde kullanılabilir. Çamaşırlarda ki düğme, kopça, pul, boncuk, kanca, aksesuar ve makineniz
Çamaşır Makine Filesi; yapılan deneyler sonucu suyun ve deterjanın çamaşır makine filesine rahat girip çıkması, kirlerin rahat çıkması için özel olarak tasarlanmış gözenekleri ve kumaşı ile siz değerli tüketiciler için üretilmiştir. Makinenizi ve çamaşırlarınızı düğme, kopça, pul, boncuk, kanca ve aksesuarlardan korur.
Perdeler, yünlüler, pamuklular, sentetikler ve çamaşır makinesinde yıkanan tüm ürünlerde kullanılabilir. Çamaşırlarda ki düğme, kopça, pul, boncuk, kanca, aksesuar ve makinenize zarar verecek tüm maddeler çamaşır makineniz için özel üretilen filenin içine düşer, makinenize zarar vermesini önler ve yıkanacak ürünlerin çamaşır yıkanırken filenin içinde olması nedeniyle yıpranmaz. Yıkama esnasında dönerken sürtünmesini önler ve yıkanan çamaşırlarda iz olmaz, rengi solmaz, yırtılmaz, aşınmaz ve yıpranmaz.filem, filemiz, çamaşır filesi

#çamaşır filesi #makine filesi #çamaşır makine filesi #filemiz #fileniz


Benzer Firmalar