Kaan Teknik


Demetevler 10.Sok. No:3/B

Telefon1: 03123322868

Telefon2:

Fax: 03123322868

Web: www.demetevlerbeyazesyaservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaan Teknik Beyaz Eşya Servisi olarak uzun yıllar Bosch, Siemens ve Profilo markaların yetkili servisi olarak hizmet vermiş bulunmaktayız. 2003 yılından bu yana da Arçelik, Beko, Bosch, AEG, Ariston, Vestel, Profilo, Miele, Regal, Siemens, Simbo, Altus, Fantom, Arnica, Fakir, Ariete, Kenwood, Simton, Menalux, Elevtrolux, Aygaz ve İndesit gibi birçok marka beyaz eşyalarınızın bakım, onarım ve montaj işlemlerinizde uzman kadromuzla sizlere destek vermekteyiz.

Buzdolabı, Fırın, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Kurutma Makinesi, Set Üstü Ocak, Şohben, Küçük Ev Aletleri ve Ankstre ürünlerinizin MONTAJ, TAMİR, BAKIM ve ONARIMINI ayrıca Fırın, Set Üstü Ocak ve Şohbenlerinizin DOĞALGAZ DÖÜNÜŞÜMLERİNİ yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Her marka beyaz eşyalarınız için değiştirilen tüm yedek parçalar orinal olup bir yıl garanti kapsamındadır. Kaan Teknik, Ankara\`nın tüm semtlerine servis hizmeti vermektedir. Bizlere çağrı merkezlerimizden yada Servis Başvurusu formundan ulaşabilirsiniz. Ankara \` nın hangi semtinde olursanız olun size en kısa sürede ulaşıp beklentilerinizi karşılamaya çalışan servisimiz her marka ve modeldeki beyaz eşyalarınızın bakım ve onarımın garantlili olarak gerçekleştirmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar