dogukanepoksi


KUZEY MAH. SAKARYA CADDESİ NO:22 KÖRFEZ/KOCAELİ

Telefon1: 05327362448

Telefon2: 0369266449

Fax: 02625276158

Web: www.dogukanepoksi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Kalite ve tecrübesiyle sektörün elit markalarından biri olan Doğukan Epoksi, yaptığı çalışmalar neticesinde Türkiye’nin birçok öncü firma ve şirketini referans edinmiştir.

Doğukan Epoksi, yılların getirisi olan tecrübe ve tecrübenin sağladığı kalite anlayışı sayesinde rakipleri arasında niteliklerinin yüksekliği ile göze çarpan bir marka haline gelmiştir.

Üstün seviyede iş gücü ve saygınlığı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektöründe en iyi olmak için en iyisini yapmaya devam etmektedir.

Doğukan Epoksi, 1991 yılından itibaren epoksi zemin kaplamaları alanında faaliyet gösteren BASF-YKS firmasının uzman uygulayıcı bayisidir. Şirketin amacı, Dünya’da ki gelişmeleri takip ederek kendini güncel tutmak, yapmış olduğu uygulamalarda farklılıklar yaratmak, elde edilen başarılarla ve çalışanlarının üstün iş gücüyle sektörde örnek bir firma olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


POLİMİKS
Self leveling epoksi kaplama sisteminin; kimyasal ve mekanik mukavemeti orta derecede yüksektir.Toz tutmayan ve kolay temizlenebilir yapısı ile zaman tasarrufu sağlar.Yeni beton zeminlerde veya aşınmış, çukurlanmış zedelenmiş beton zemin yüzeylerini yoğun, parlak ve pürüssüz hale getiren bir zemin kaplama sistemidir.Self leveling epoksi kaplama sistemlerinde zeminler, hızlı ve dayanıklı bir şekilde oluşturulabilir.Tüm uygulama işlemleri bittikten minimum 1 gün sonra üzerinde yürünebilecek sertli
Anti Statik Epoksi Kaplama

Coating Epoksi Kaplama

Floresan Epoksi Kaplama

Laminasyonlu Epoksi Kaplama

Mortar Epoksi Kaplama

Multi Layer Epoksi Kaplama

Multi Purpose Epoksi Kaplama

Poliüretan Epoksi Kaplama

Self Leveling Epoksi Kaplama

Terrazo Epoksi Kaplama

#EPOKXİ BOYA #ISI YALITIMI #DEKORATİF FERFORJE #GARAJ KAPILARI #OTOPARK BARİYERLERİ


Benzer Firmalar