BGT Elektronik


Seyit Ömer Mah. Hekimoğlu Ali Paşa Cad. Kırımlı Aziz Sok. No:2 Kocamustafapaşa

Telefon1: 0212 532 11 50

Telefon2:

Fax: 0212 532 11 50

Web: www.bgtteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BGT ELEKTRONİK Satış sonrası hizmetleri ile hızlı çözümler üretir kullanıcı kişi veya kurumların güvenle çalışmasını sağlar. Bilgi, uzmanlık ve uygun yedek parça gerektiren tamir organizasyonlarında gerekli donanımı sağlayarak çözüm oluşturan BGT ELEKTRONİK, Her marka Laptop ve Güvenlik Cihazlarına tamir hizmeti sunar.


Ürün ve Hizmetler


Samsung R540 Klavye
SAMSUNG ORİJİNAL SIFIR R540 TÜRKÇE KLAVYE SİYAH
Bilişim Sektöründe özellikle Samsung, Packard Bell, Dell marka Laptop ürünleri ile diğer tüm markaların Garanti süresi bitmiş ve Garanti Dışı kalmış Laptop cihazlarının Teknik Servis işlemleri en güvenilir ve ekonomik olarak çözüme kavuşturmaktır. Marka Bağımsız Notebook tamiri ve notebook onarımı konularında uzman ekibimiz size en kısa zamanda arızalı notebookunuza doğru teşhisi koyarak bilgi vermektedir.
Teknik servisimizde her marka ve model notebook için garantili; tamir, bakım, servis, onarım hizmetleri verilmektedir. Müşteriden onay alındıktan sonra notebook onarımına geçilmektedir. Notebook tamir sürecimiz üründeki arızanın durumuna göre 1 ile 7 iş gününü bulmaktadır.

#bilgisayar tamiri #notebook laptop #klavye bilgisayar #hastanesi #bilgisayar onarım


Benzer Firmalar