Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ANTALYA Asansör » Antalya Adalya Asansör

Antalya Adalya Asansör


murat paşa

Telefon1: 0242 227 92 10

Telefon2: 0537 846 40 70

Fax:

Web: adalyaasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Adalya Asansör, kuruluşundan beri Kaliteli İş ve Müşteri Memnuniyeti sloganıyla başarılı işlere imza atmanın haklı gururunu taşımaktadır.Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen Adalya Asansör, bünyesindeki uzman kadrosuyla periyodik bakımda ve revizyonda kaliteyi uluslararası düzeyde uygulamayı başarmıştır. Kendisini sürekli müşteri memnuniyeti ve talepleri doğrultusunda geliştiren Adalya Asansör, pek çok kurum ve kuruluşta elektrikli asansörlerden hidrolik asansörlere, panoramik asansörlerden özel tasarım asansörlere kadar her türlü asansöre arıza bakım ve revizyon hizmeti verirken kaliteden ödün vermemektedir.

Vizyonumuz:

Teknolojik gelişmeleri takip eden, kalite sorumluluk ve devamlılık ister ilkesiyle çalışan, asansör konusunda bilgi birikimine sahip elemanlar yetiştirmek ve buna paralel olarak büyük projelere imza atmak.

Misyonumuz:

Kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini, can ve mal güvenliğini her şeyin üstünde tutarak çalışmalarımızı sürdürmek, ileri teknolojiyi kullanarak, deneyimli ve eğitimli personelimizle tercih edilen, kalitesi kanıtlanmış en mükemmel hizmet ve ürünü vererek müşterilerimizin ilgi ve beğenisine sunmak.


Ürün ve Hizmetler

Asansör, Bakım, Onarım, Revizyon.

#antalya asansör #antalya adalya asansör #asansör #asansörcü #antalya


Benzer Firmalar