Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » MUĞLA Emlak işleri » Metrekare Bodrum İnsaat Ltd Şti.

Metrekare Bodrum İnsaat Ltd Şti.


Atatürk Bulvarı Balkanoğlu İş Merkezi E Blok No:1 BODRUM KONACIK

Telefon1: +90 252 358 70 60

Telefon2: 0 507 302 76 00

Fax: +90 0252 358 71 90

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

26 Kasım 2008 tarihinde kurulan şirketimiz, aynı yıl hizmet verdiği sektöründe liderliğe oturmuştur. Ve halen bu başarısını sürdürmektedir.Metrekare Bodrum, Bu zaman zarfında; Bodrum’un kendine özel markalarından biri olmuştur.



Metrekare Bodrum, Günümüz teknolojisini etkin şekilde kullanarak; emlak sektöründe Türkiyede hiç uygulanmamış yeni sistemleri hayata geçirmiş ve uygulamada da çok başarılı olmuştur.
Metrekare Bodrum, İmkanlarını ve bilgisini herzaman paylaşıma sunmuştur. Bu paylaşım; yerel ve uluslararası alanda yüzlerce satış noktası edinmesinde etken olmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Metrekare Bodrum, yaptığı her işte şeffaf davranmış ve tarafların karşılıklı menfaatlerini korumak konusunda özverili olmuştur.



Metrekare Bodrum; Bodrumun gelişimi ve iyi tanıtılması için uygun olan her ortamda, sosyal sorumluluk bilinciyle varlığını ortaya koymuştur. Bu anlayışla, Bodruma katkı sağlayan kuruluşlara üye olmuş ve desteklemeye devam etmektedir.

Bodrum yarımadasının tümünün 360 derece fotoğrafları metrekare Bodrum tarafından çekilmektedir ve google earth uygulaması içerisinde Tüm dünyanın paylaşımına açılmaktaıdr.

# # # # #


Benzer Firmalar