Evren Poyrazoğlu Parke Kapı


Sırma Sok. No: 25/B Siteler / ANKARA

Telefon1: 0312 351 31 63

Telefon2: 0312 351 31 63

Fax: 0312 351 31 63

Web: www.laminatparkeankara.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evren Poyrazoğlu, üstün hizmet felsefesi doğrultusuda nitelikli ürün gamıyla her zevke uygun mekanlar yaratıyor. Evren Poyrazoğlu, parke alanında; modern görünümden klasik görünüme, rustik tarzdan kültürel ve etnik tatları yansıtan zengin seçeneklere kadar her çeşit parke ihtiyazcınızı gideriyor.

Parke sektöründe ki 15 yıllık tecrübesini 2012 yılında Ankara sitelerde sırma sokakta yeni yerinde siz değerli müşterilerinin hizmetine sundu.

Zengin biçim ve doku seçenekleri, döşenmesi son derece kolay ‘klik’ sistemleri ve kolay temizlenen yapısıyla, parke serileri, eviniz için olduğu kadar kalbinizde de özel bir yere sahip olacak

Laminat döşeme ile hem çevreye hem de kişisel yaşam alanınıza fayda sağlayabilirsiniz. Evren Poyrazoğlu\`nun Kullandığı parkeler, %90’dan fazla oranda kereste içerir ve bu keresteler bilinçli şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmektedir.

Eğer evinizi yenilenebilir malzemelerle yenilemeyi tercih ederseniz, Evren Poyrazoğlu Parke tam size göre...


Ürün ve Hizmetler

Laminat parke fiyatları, parke montajı, parke döşemenin incelikleri, sistre cila, parke temizliği, parke bakımı, laminat parkenin avantajları, zemin kaplaması, laminat parke şiltesi, parke çeşitleri, çamsan parke, floorpan parke, egger parke, vario parke, moonloc parke, kronoswiss parke, koronotex parke, kapron nedir, parke neden kabarır, parke nedir

#laminat parke -çamsan #laminat parke ankara - egger #lamine parke,florpan #şerifoğlu, vario #kapron, şilte


Benzer Firmalar