ASİL VİP TURİZM


çankaya

Telefon1: 0312 441 66 63

Telefon2:

Fax:

Web: www.asilvipturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Güleryüzlü hizmeti, tecrübeli ve profesyonel personeli ile titizlikle en uygun sunan Asil Vip Turizm, son model farklı marka araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan Asil Vip Turizm, şimdilik küçük fakat yeterli bir filo ile her müşterisine daha kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.
Asil Vip Turizm, devamlı olarak farklılaşmanın peşinde yeni hizmet alanları araştıran, geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte bu heyecanını müşterileri ile de paylaşmaktadır.
Sektörde yeni arayışlar içinde olan Asil Vip Turizm, aylık, haftalık, günlük ve saatlik tarife, sınırsız, sınırlı km. tarifeleri, hafta sonu tarifeleri ile müşterilerine cazip imkanlar sunmakta ve dahası onların ihtiyaçlarına göre yeni tarifeler üretebilmektedir.
Şoförlü araç kiralama, havalimanı transferleri ve kapıdan kapıya transfer servisini deneyimli şoförleri, bakımlı son model lüks sınıf klimalı araçlarıyla uygun fiyatlarla gerçekleştiren Asil Vip Turizm, bu konuda da konusunda güvenilir, tecrübeli birçok seyahat acentası, kurumsal ve özel firmalara hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Personel Taşıma, Öğrenci Taşıma, Tur Gezi Seyahat, VIP Transfer, Servis Taşıma, Ankara Servis Taşıma.

#turizm ankara #seyehat #personel taşımna ankara #öğrenci servis ankara #ankara servis


Benzer Firmalar