Anasayfa » Ajanslar » Organizasyon » ANKARA Ajanslar » TOGA MEDYA VE YAPIM

TOGA MEDYA VE YAPIM


Hoşdere Cd. No:125/7 Yukarı Ayrancı/Çankaya/Ankara

Telefon1: 0312 441 66 63

Telefon2: 0505 967 34 05

Fax:

Web: www.togamedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Toga Medya ve Yapım
Yapım bir ekip işidir ve aynı dili konuşan uyumlu kişilerin bir arada üreterek sundukları hizmet, kalitenin ve başarının daimi suretidir.
İlerlemenin ve gelişimin; farklı perspektiflerden yakalanan bakışlarla, müşteri ile kurulan diyalogu, doğru harmanlamaktan geçtiğini düşünen TOGA MEDYA ekibi, ortaya koyduğu her işe ayrıcalıklı bir değer katmaktadır.
Geniş faaliyet yelpazemizin her başlığında; ayrıntıların üzerinde titizlikle duran, kalitenin ön planda tutulduğu hizmet anlayışı yatmaktadır. TOGA MEDYA ekibi; başarısının en büyük göstergesinin, yaptığı işler sonucunda müşterilerine kazandırdığı saygınlık ve beğeni olduğu anlayışıyla çalışmalarını sürdürmekte ve her geçen gün daha da büyümektedir.
www.togamedya.com
www.togayapim.com


Ürün ve Hizmetler

toga medya, toga yapım, toga medya ve yapım, toga, ankara medya, ankara yapım, ankara medya ve yapım, medya, yapım, medya yapım, medya ve yapım, çankaya medya, çankaya medya ve yapım, çankaya yapım, yukarı ayrancı medya, yukarı ayrancı yapım, yukarı ayrancı medya ve yapım, web tasarım, reklam film, tanıtım film, animasyon, 3d animasyon, 2d animasyon, grafik animasyon, grafik tasarım, tasarım, kurumsal kimlik, logo tasarım, kurumsal kimlik çalışması, matbaa hizmetleri ankara, matbaa hizmetleri, Televizyon, Sinema, Radyo, sinema ve televiyon, kamera ve fotograf, kamera kiralama, kamera kiralama ankara, ekip ankara, ekipman kiralama ankara, televiyon program, radyo program, perfore, seslendirme, belgesel film, belgesel, kurumsal tanıtım filmi, prodüksiyon, production, prodüksiyon hizmetleri

#medya yapım #medya ve yapım #medya #yapım #prodüksiyon


Benzer Firmalar