BAŞAK KLİMA SERVİS


MAHMUTŞEVKETPAŞA MH. KESKİN SK. NO:10

Telefon1: 02122381552

Telefon2:

Fax: 02122503293

Web: basakyapi.blogspot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Başak Yapı 1988 yılında İstanbul\`da ısıtma , soğutma, havalandırma (HVAC) sektörüne hizmet vermek üzere, mekanik tasarım ve taahhüt firması olarak kuruldu. Geçtiğimiz yıllarda, aralarında beş ticari banka genel müdürlüğü, 800\`ü aşkın şube, Fransız Sarayı (İstanbul), İbrahim Paşa Sarayı, Turkcell Genel Müdürlüğü Binası, Gima Genel Müdürlüğü (İstanbul), Tekstilbank Genel Müdürlüğü, Renault Genel Müdürlüğü, TOBB, TEB, Finansbank, ,İBTEC Gebze,VODAFONE Güneşli santral,TNT Genel Müdürlüğü,Beyaz Saray oteli,Ansen Otel,MİLTA Tatil köyü HSBC Güneşli Arşiv gibi birçok önemli projenin mekanik ve elektromekanik tesisatının tasarım ve uygulamasını başarıyla tamamlamıştır.

Diğer yandan firmamız 1990 yılından itibaren sistem işletmeciliği , bakım, servis hizmetleri dalında da faaliyet göstermektedir.VRV,VRf,siplit klima,aspiratör,vantilatör,fancoil,klima santralı.spring teisatı gibi mekanik tesisatın tüm konularını içeren bakım, onarım veya sistem işletmeciliğini başarı ile yürütmektedir. Halen Yunan Konsolosluğu, IFC, Araptürk Bankası Genel Müdürlüğü gibi bir çok firmanın bakım ve servis hizmetini sürdürmektedir. Mekanik servis bölümümüz ayrı bir organizasyon olarak Okmeydanı\`nda kendi binasında faliyet göstermektedir.Servis organizasyonumuz çerçevesinde tesisat ve klima ile ilgili gerekli malzeme stoğu tutulmaktadır.Servis ve işletmecilik taleplerinizin takibi şu anda en gelişmiş programlardan biri olarak da kabul edilen Maksimo programı ile takip edilmektedir.Maksimo programı kurumlara istedikleri kriterlere göre raporlama ve takip imkanı sağlamaktadır.
Servisimiz TSE ve ISO belgelerine sahiptir.

Tel ( Maçka Ofis ) : 0212 227 02 86
Tel ( Okmeydanı ) : 0212 238 15 52
Adres: http://harita.yandex.com.tr/-/CJHGaALR


Ürün ve Hizmetler


KİMGPOST NEM ALMA CİHAZI
TEKNİK ÖZELLİKLER - RAE-711B / Dijital Etnik Alanı 50 m2 Voltaj 230V / 50 Hz Nem Alma 10 litre / gün(RT 30 °C, RH 80 %) Güç Tüketimi 200 watt (RT 30 °C, RH 80%) Çalışma Sıcaklığı 5 C ila 35 °C Soğutucu Akışkan R-134a Su Deposu Kapasitesi 3,3 litre Net Ağırlık 11 kg Boyutlar 33 x 25 x 52,2 cm (GxDxY)
859 metrekare kapalı alanda kurulu servisimiz, modern ve teknik donanıma sahip, tüm mesleki eğitimlerini tamamlamış ekipleriyle hizmet vermektedir.

Maksimum hizmet ve kalite anlayışıyla, Başak Klima Satış Sonrası Hizmetlerinin tek hedefi; MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’nin sağlanmasıdır

Bu amaçla hizmet vermekte olan şirketimiz: Mühendis ve Teknik personelleriyle, sistemlerinizin bakım ve onarım işlemleri için 7/24 saat özel geliştirilmiş test cihazları ve ekipmanlarla hizmet vermektedir.

#klima servis #klima servisi #klima satış #klima servisleri #klima arıza


Benzer Firmalar