Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Alüminyum sanayi » Alsan Alüminyum Profil ve Reklam Malzemeleri San. Tic. Ltd.Şti

Alsan Alüminyum Profil ve Reklam Malzemeleri San. Tic. Ltd.Şti


Demirciler Sitesi 4.Cadde No:44-46 Zeytinburnu

Telefon1: 0212 679 03 88-89

Telefon2:

Fax: 0212 664 98 38

Web: www.alsanaluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında alaşımlı külçe imalatı yaparak sektöre adım atan aile şirketimiz, 2000 li yıllarda aluminyum levha, alaşımlı levha, sanayi profilleri ve doğrama profilleri alanında da misyon üstlenme gereği duyup ciddi yatırımlarla, sektörde aranılan ve çözüm ortağı odaklı vizyon oluşturmuştur.

Alsan Aluminyum, dünyanın bir çok ülkesinden aluminyum ithalatı yaparak, ülkemizde üretimi yapılmayan bazı alaşımlı özel ürünleri de temin ederek müşterilerine hizmet vermektedir.

Alsan Aluminyum, reklam ürünleri sektöründe reklam profilleri, pvc (dekota), polikarbon, kompozit panel, pleksigals, folyo ve vinil ithalatı yapmakta olup müşterilerimize Call Center şeklinde hizmet vermektedir. Ölçülere göre kesme, dilme, derz açma, uygulama yapma ve teknik çizimler üzerinden özel ürünlerin kalıp ve üretimi hizmetlerini sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum Levha, Düz Levha, Gofrajlı Levha, Rulo Levha, Eloksallı Levha, Galvaniz Levha, Çetalı Levha, Parlak Levha, Paslanmaz Levha, Trapez, Profil, 1050 Serisi Alüminyum Levha, 5000-5083-5754 Serisi Alüminyum Levha, Kompozit Panel, Pleksi, Dekota, Polikarbon.

#Alüminyum Levha #Kompozit Panel #Profil #Polikarbon #Pleksi


Benzer Firmalar