Noa Saç Ekimi


Doğu Mah. Papatya Sok. Pendik - İstanbul / TURKEY

Telefon1: 902163545451

Telefon2:

Fax: 902163545451

Web: www.noasacekimi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:19
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:7


Noa Saç Ekimi alanında uzmanlaşmış ekibin bir araya getirilmesi ile kurulmuştur. Dünya medikal alanın da gelişmeleri takip ederek ve global stratejiler oluşturarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz... Değişimin tüketilebilen bir yol olduğunu düşünen Noa Saç Ekimi AB ve global kalite kuralları dahilinde hizmet vermenin haklı gururunu taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Saç Ekimi Nedir ?
İnsanların dış görünüşünde en önemli unsur saçlardır. Her bireyin kişisel özellikleri arasında ilk sayılanlardan biri saç özelliğidir. Saçların değişimi ile kişinin görüntüsü tamamen değişebilmektedir. Saçların seyrek olması veya hiç olmaması ise kişilerin kendine güvenleri etkilemekte ve fizikselden çok psikolojik sorunlar yaratmaktadır. Saçların dökülmesi insan sağlığını fiziksel olarak hiç bir şekilde etkilemese de, kel kelimesi ile tasvir edilmek kişilerin sosyal hayatta ve kendi içlerinde sorunlar yaşamasına neden olmaktadır.

Saç ekimi nasıl yapılır?

Saç ekimi Dünya’da konuyla ilgili uzmanlar tarafından yapılmaktadır. Saç ekimi işlemi temel olarak saçların yoğun olduğu ve genetik olarak dökülmeyen saçları içeren ense ve kulaklar üzerindeki saçlı deriden 1, 2 ya da 3, 4 saç kökü içeren saç ünitelerinin ( saç greftleri) alınarak saç dökülmesi olan alanlara nakil işlemidir. Saç ekimi yapılabilmesi için saç köklerinin alındığı bölgelerdeki saçların sağlıklı olması ve yoğunluğunun yeterli olması gereklidir..


DİKKAT !
Saç ekimi işlemi cerrahi bir operasyondur ve bu anlamda ciddiyetle yaklaşılmalı, uzman olmayan kişilerin etik dışı ve yasalara aykırı uygulamalarına karşı dikkatli olmak gerekmektedir.

#saç ekimi #saç ekimi pendik #saç ekimi istanbul #saç ekimi fiyatları #


Benzer Firmalar