kerim aluminyum


istiklal mah.150 nolu cad no:33

Telefon1: 0532 701 76 80

Telefon2: 0541 886 80 49

Fax:

Web: www.kerimaluminyum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda : KERİM ALUMİNYUM, 2001 yılından bu yana sektörün içinde olmanın verdiği avantajla, mevcut alt yapısını ve deneyimli kadrosunun teknik birikiminide değerlendirerek sorunsuz ve kaliteli işler başarmıştır.aluminyum sektöründe profesyonel bir anlayışla bir çok seçkin projenin uygulamasını gerçekleştirmiş ve sektördeki yerini almıştır.
Deneyimli montaj ekipleri, uzman teknik personel yönetiminde teknolojik ekipmanlarla montajı gerçekleştirmektedir. KERİM ALUMİNYUM, kuruluşundan bugüne, tüm teknolojik gelimeleri takip ederek, en ekonomik, en fonksiyonel ve en estetik çözümleri müşteri memnuniyeti ile buluşturmayı amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


aluminyum korkuluk
Alüminyum Korkuluk sistemlerinde kullandığımız küpeşte profilleri, küpeşte aksesuarları ,yardımcı malzemeleri, kalite belgelerine ve testlerine sahip, sektöründe lider üreticilerden temin edilir. Kullandığımız sistemlerde malzeme kalınlıkları ve gramajlarda standartların altında ürün kullanmamakla birlikte, geniş ürün yelpazesiyle proje sahipleri ve mimar müşteri kitlesine sunmaktayız.
aluminyum kapı pencere, aluminyum korkuluk, pvc panjur, cam ve ayna, sineklik, menfez, ısı yalıtımlı dograma, vitrin

#aluminyum korkuluk #duş kabin #pvc panjur #cam ayna #vitrin


Benzer Firmalar