Bakırköy Sanat


Cumhuriyetçi Sokak No:13/3 Bakırköy

Telefon1: (0212) 570 55 60

Telefon2:

Fax:

Web: www.bakirkoysanat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılının Mayıs ayında kurulan dersanemiz,20 den fazla eğitmeniyle küçük büyük her yaştaki kişilere eğitim vermektedir. Eğitmenlerimizin tamamı konservatuar mezunu, alanında uzman,sahne ve konser deneyimi olan,sadece kullandıkları enstrümanlarda değil, müziğin bir çok alanında bilgi sahibi olan kişilerdir.

Enstrüman eğitimlerinin yanı sıra konservatuara hazırlık ve resim dersleri de verilmektedir.

Eğitimlerimiz haftada 1 gün 1 saat ve birebir özel yapılmaktadır. Derslerin gün ve saatleri öğrenci ve eğitimcinin uygun olduğu saatlerde belirlenerek yapılır. Ders kayıpları yaşanmamaktadır. Fakat gelemeyeceğiniz dersleri en az iki gün önce bildirmeniz şartıyla kaçırdığınız derslerin telafisi yapılır. Aksi takdirde haber verilmeyen ve yapılmayan dersler işlenmiş kabul edilmektedir.

\`\`En uygun fiyat garantisi\`\` yerine \`\`En iyi eğitim\`\` sloganını benimseyen dersanemiz haftanın yedi günü siz değerli öğrencilerimize eğitim vermektedir.

Eğlence ve Sanatın Birleştiği Yer Bakırköy Sanat Sizleri de Ailesine Katmaktan Sevinç Duyacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Keman dersi
Keman derslerimiz haftada bir gün bir saat birebir özel olarak yapılmaktadır. Dersin gün ve saati,öğrenci ve eğitmenin uygun olduğu gün ve saatler olarak düzenlenir. Çalışma temponuza göre hafta içi,hafta sonu,sabah veya akşam saatlerinde kurs alabilirsiniz. Eğitmenlerimizin tamamı konservatuar mezunudur. Alanında uzman,genç,eğitim ve sahne tecrübeleri olan,sadece enstrümana değil müziğin geneline hakim eğitmen kadromuz hizmet vermektedir. Ders içeriği Enstrümanın tanıtılması Yay tutuş ve
keman dersi, piyano dersi, gitar dersi, bas gitar, elektro gitar, klasik gitar, fan flüt dersi, şan dersi, bağlama dersi, davul dersi, bateri dersi, çello dersi, viyolonsel dersi

#piyano keman #flüt fitar #şan bağlama #çello davul #bateri viyolonsel


Benzer Firmalar