Lila Tercüme


Perpa Ticaret Merkezi

Telefon1: (0212) 222 74 33

Telefon2:

Fax: (0212) 320 07 94

Web: www.lilatercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her türlü tercüme, lokalizasyon (yerelleştirme) ve çeviri projeniz (medikal [tıp], akademik, hukuk, teknik, internet sitesi, oyun lokalizasyonu, deşifre, altyazı vb.), başta İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Bulgarca olmak üzere birçok dilde alanında uzman çevirmenler ve tercümanlar aracılığıyla Lila Tercüme Hizmetleri tarafından kaliteden ödün vermeden makul fiyat aralıklarında gerçekleştirilir.

Lila Tercüme olarak amacımız, ister birkaç çalışandan oluşan ufak bir firma olun - ister binlerce çalışanınızla dünya liderliğine oynayın, ihtiyaç duyduğunuz tüm tercüme, çeviri ve lokalizasyon hizmeti için bütçenize uygun çözümler geliştirmektir. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti olduğundan, projenizi kendi projemiz gibi üstleniyor ve minimum maliyetle maksimum kaliteyi yakalamayı hedefliyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Çeviri - Tercüme - Lokalizasyon
Çevirinin diline, hacmine, zorluk derecesine ve teslim zamanına bağlı olarak fiyatlarımız değişmektedir. Fiyat almak için lütfen info@lilatercume.com veya (0212) 222 74 33 no`lu telefondan bizimle iletişim kurunuz.
ila Tercüme, alanında deneyimli çevirmenler aracılığıyla ihtiyacınız olan her türlü çeviri ve lokalizasyon hizmetini, gereksinim duyduğunuz süre içerisinde, kaliteli bir biçimde ve kaynak materyalin özüne sadık olarak size sunmaktır.

Verdiğimiz tercüme hizmetleri aşağıdaki gibidir:

- Akademik Çeviri
- Medikal Çeviri
- Hukuki Çeviri
- Teknik Çeviri
- İnternet Sitesi Çevirisi
- Oyun Lokalizasyonu
- Deşifre ve Altyazı Çevirisi
- Sunum dosyalarının (PowerPoint vb.) tercüme edilmesi,
- Reklam ve tanıtım dosyaları çevirisi,
- Edebi çeviri,
- Resmi evrak çevirileri,
- Yerelleştirme projeleri,
- Finansal proje çevirisi,
- Fuarlar için hazırlanan materyallerin çevirisi (poster, afiş, broşür, kitapçık, eşantiyon eşya vb.),
- Kişisel çeviriler (mektup, transkript, kimlik, ehliyet, diploma, başvuru evrakları vb.)

Not: Verdiğimiz çeviri hizmetleri, bu sayılanları içermekte olup, sadece bu alanlarla sınırlı değildir. Bunlar dışındaki her türlü doküman çevirisi için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar