Anasayfa » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda Sanayii » çiğköfte keyfi

çiğköfte keyfi


Mutfak Eşyaları Yapı Koop. M5. Blok No:38 Başakşehir / İSTANBUL

Telefon1: 05493550300

Telefon2:

Fax: 02124860998

Web: www.cigkoftekeyfi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çiğköfte Keyfi bayilikler veriyor...

HAKKIMIZDA

Çiğköfte orjinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etin herhangi bir tesiste üretilip perakende olarak satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte bu ihtiyaçtan doğmuştur. Çiğköfte Keyfi %100 doğal malzemelerle hazırlanan özel formüllü etsiz çiğ köftesi ile, orjinal lezzeti sağlıklı bir ortamda sunmayı başardı.

Çiğköfte keyfi, istikrarlı ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin ve dünyanın, lider etsiz çiğköfte zincirinden biri haline geldi. Çiğköfte Keyfi, ilk üretimine 1993 yılında Adıyaman’da başladı. 2010 yılında Lezzetini tüm Türkiye ve Dünya’ya ulaştırmak için merkezini İstanbul’a taşıdı. Çiğköfte Keyfi çalışma ilkeleri, “insan”, “ürün” ve “hizmet” üzerine kuruludur. Tedarikçileri tüm Türkiye’de kabul görmüş, sektöründe öncü markalardır. Ürünlerin kalite ve lezzeti, satın almadan depoya, üretimden satış mağazalarına, tezgahtan müşteriye ulaşan bir zincir şeklinde sağlanır, izlenir ve raporlanır. Müşteriye sunulan hizmet, ürün satışıyla sonlanmamaktadır.

Güleryüzlü hizmet, temel prensibimizdir, müşterilerimizi karşılamak, beklentilerini anlamak, ürünlerin tadımını yapmak, uğurlamak ve gerektiğinde paket servis hizmetimiz ile, bulundukları yerde bu keyfi yaşatmak gibi unsurlar Çiğköfte Keyfi’nin farkını oluşturmaktadır.

Çiğköfte Keyfi, franchise hizmeti ile de siz değerli müşterilerimizin beklentilerine cevap vermektedir. Uzman personelimiz ile, yüksek kazanç sağlayacak, uygun özelliklerde dükkan seçmek ve makul koşullarla iş yerini kiralamak, iş yeri dekorasyonundan reklam ve promosyon ürünlerine kadar A’dan Z’ye hizmet vermektedir. Çiğköfte Keyfi, açılış kampanyalarınızı yönlendirir, ürün tanıtımını yapar ve ikram olarak dağıtılmak üzere ücretsiz tadımlık ürün temini sağlar. Yaptığı sürekli denetim ve destekler ile işletmenin verimliliğini artırır. Verdiği eğitimler ile, gerek franchise alanının, gerekse çalışanlarının performansını artırır.


Ürün ve Hizmetler


çiğköfte
Çiğköfte Keyfi bayilikler veriyor... HAKKIMIZDA Çiğköfte orjinali çiğ etle yapılır ve yerinde tüketilir. Çiğ etin herhangi bir tesiste üretilip perakende olarak satılması gıda sağlığı açısından mümkün değildir. Etsiz çiğ köfte bu ihtiyaçtan doğmuştur. Çiğköfte Keyfi %100 doğal malzemelerle hazırlanan özel formüllü etsiz çiğ köftesi ile, orjinal lezzeti sağlıklı bir ortamda sunmayı başardı. Çiğköfte keyfi, istikrarlı ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin ve dünyanın, lider etsiz çiğkö
çiğköfte cigkofte bayilik franchise

#çiğköfte #cigkofte #köfte #kofte #franchise


Benzer Firmalar