Ankara Beautiful Temizlik


Eti mah toros sokak 35/8 sıhhıye ankara

Telefon1: 03123197367

Telefon2:

Fax: 03123197367

Web: www.ankaratemizlik.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2003 Yılı ve Daha Öncesi 7 Yıllık Tecrübe İle Temizlik Elemanı Olarak Ankara Temizlik Sektöründe Çok Saygın Temizlik Şirketlerinde Çalıştım Daha Sonra Yeterli Tücrebe Sahibi Olduğuma ve Bir Temizlik Şirketi İşletebileğime İnandım ve Böylece 2003 Yılında Doğukan Temizlik Hizmetleri Adı Altında İlk Temizlik Şirketimi Kurdum.
Çok Çalışma İş Azmi ve Saygı Değer Müşterilerimizin Büyük Destekleri ile O Günden Bu Zamana Kadar Doğukan Temizlik Hizmetleri Olarak 8000 İN Üzerinde Müşterilerimizin Hizmetinde Bulunduk.
Şimdi İse Yıl 2010 Siz Sayın Müşterilerimize Hizmet Arzusu İle Sürekli Gelişen Vizyonumuz Kalite , Teknoloji ve Tecrübemiz İle ANKARA BEAUTİFUL TEMİZLİK HİZMETLERİ OLARAK* TA Dahada Hizmet Ağımızı Genişletip Emin Adımlarla İlerleyerek Siz Sayın Müşterilerimize İçimizdeki Hizmet Aşkı ile Siz Sayın MÜŞTERİLERİMİZE Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz.

SAYIN MÜŞTERİLERİMİZ BU YÖNDE DESTEKLERİNİZE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ VARDIR.


Ürün ve Hizmetler


Temizlik Şirketi
Genel Temizlik , Duvar Silimi Firmamızın verdiği hizmetler arasında olan cam silimi, genel temizlik, ev, ofis temizliği, villa temizliği, duvar silimi hakkında biraz bilgi verelim istedik. Cam silimi en önde gelen hizmetlerden birdir. En çabuk kirlenen camlar yağmur ve rüzgârlı havalarda tozla birleşerek kötü bir görüntü almaktadır. Bu yüzden sık temizlenmesi gerekmektedir. Her ihtiyaç duyduğunuz zaman firmamız size bu konuda yardıma hazırdır. Genel temizlik halı yıkama, koltuk yıkama, cam si
Ankara Temizlik , Ankara Temizlik Şirketleri , Ankara Temizlik Firmaları
Genel Temizlik , Duvar Silimi

#Ankara Temizlik , Ankara Temizlik Şirketleri #Ankara Temizlik Şirketi #Temizlik Şirketleri Ankara , Temizlik Şirketleri #Ankara Temizlik Firmaları , Temizlik Firmaları Ank #Temizlik Firması , Temizlik Şirketi


Benzer Firmalar