Mobilya Tarz


maltepe

Telefon1: 0216 443 0445

Telefon2:

Fax:

Web: www.tarzmobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:12 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Tarz Mobilya sağlam, kaliteli, çağdaş, modern, en kaliteli, en tarz ürünleri ve en son trend modelleri, en uygun koşullarda siz değerli müşterilerimize sunmayı hedefleyerek yılların vermiş olduğu mesleki tecrübenin birikimleriyle hizmet vermektedir.
Tarz Mobilya sektöre girdiği ilk günden beri başarı anahtarının koşulsuz müşteri memnuniyeti olduğunu benimsemiş ve müşteri memnuniyeti için 7 gün 24 saat sürekli size hizmet sunacak bir alt yapı oluşturmuştur.
Tarz Mobilya siz değerli müşterilerimizin hayallerindeki ürünleri gerçeğe dönüştürmeyi gerçekleştirmek ve kendi tarzınızı yansıtmak için her zaman yanınızdadır.
Tarz Mobilya olarak amacımız; Yaşam alanlarınızda modern, fonksiyonel, ekonomik ve evinize dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürünleri en uygun şekilde üretmek ve bu amaç için daima kendini yenilemektir.
Bizi sürekli izleyin, kazançlı çıkın.
\`\`evinizin yeni tarzı\`\`


Ürün ve Hizmetler

mobilya, tarzmobilya, tarz mobilya, yatak odası, yemek odası, 2012 salon takımları, koltuk takımları, oturma grupları, köşe takımları, tv üniteleri, portmanto, sehpalar, bazalar, aksesuar, salon takımları

# # # # #


Benzer Firmalar