CİSSE Accessories


karşıyaka mah. yıldırım beyazıt cad.

Telefon1: 02423254802

Telefon2: 05307824892

Fax:

Web: www.cissse.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Duya Ltd. Şti. bünyesinde her geçen gün büyüyen Cisse Accessories, tam 18 yıllık bijuteri deneyiminin seçkin bir markasıdır. Uysal Bijuteri çatısı altında ilk kıvılcımları oluşan Cisse Accessoriesin Duya Ltd. Şti. alt yapısına geçmesi 2010 yılında yeni bir yapılanmayla gerçekleşmiştir. Antalya`da 2007 senesinde ilk mağazasını açarak adım adım ilerlemeye başlayan Cisse Accessoriesin şimdi Türkiye genelinde birçok mağazası bulunmaktadır.

Merkezi Antalyada olan firmamız; 500 m2lik Uysal Bijuteri toptan mağazasına ve 1400 m2lik Duya ltd. şirketine ait olan merkez idarı binası ile showrooma sahiptir. Firmamız sektörde 18 yıllık tecrübesiyle toptan, perakende ve franchisee bayilik sistemiyle ilk günkü heyecanla hizmet vermektedir.

Modayı ve yenilikleri sürekli takip ederek ürün çeşitliliğini bu orantıda artıran ve geliştiren Cisse Accessories; aynı zamanda sektöre barkod sistemini getiren ilk firmadır. Binlerce kalemden oluşan ürün yelpazesinin birçok başlıkta analizini rahatça yapabilen ve piyasa araştırmalarını sürekli takip eden firmamız özel tasarımlarıyla da yol gösterici olmaktadır.

Güler yüzlü ekibi ve profesyonel bakış açısıyla kuruluşundan bugüne bijuteri alanında farkını gösteren firmamız bugün Franchisee ortakları ve bayileri ile kaliteli çizgisinden ödün vermeden yol almaya devam etmektedir.

Dinamik yapısı ve hiç dinmeyen gelişme arzusuyla bijuteri sektöründe aktif ve yön gösterici olarak yer alan Duya firması; Cisse markasını \


Ürün ve Hizmetler

Bijuteri üzerine faaliyet alanımızda ise bayilik tüm türkiye

# # # # #


Benzer Firmalar

  • Suslu Fashion
    Aksesuar Takı Tasarım Taç Toka Plaj Terliği Terlik..

  • Yny Aksesuar
    AKSESUAR TASARIMI, İMALATI VE TOPTAN SATIŞI ..