Anasayfa » Spor » İSTANBUL Spor » Yüzme Eğitimi

Yüzme Eğitimi


çengelköy, üsküdar

Telefon1: 05355412273

Telefon2:

Fax: 02163080364

Web: www.yuzmeegitimi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Ne Yapıyoruz ?

2000 yılından beri yüzme sektöründeyiz. 4\`te 3\`ü sularla kaplı dünyamızda ve 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yüzmenin ne kadar faydalı ve gerekli bir spor olduğunun bilincindeyiz, insanlarada bu bilinci aşılamak ve neticesinde yüzmeyi öğretmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Amacımız bireylere, kaliteli eğitim vererek en kısa sürede yüzmeyi öğretmektir. Bunun için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu, alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde 7\`den 70\`e herkese yüzme öğretiyoruz.

Yüzme sporu kişilere; fiziksel, sağlıksal, zihinsel, sosyal ve psikomotor yönden fayda sağlamaktadır. Çocukları, küçük yaşlarda grup çalışmasına alarak sosyalleşmelerine ve çevreye uyum sağlamalarına katkıda bulunmaktayız. Hatalı teknikler uygulanarak sudan korkmuş, yüzmeden soğumuş, yüzmek istemeyen veya boğulma tehlikesi geçirdikten sonra yüzme ile ilgili psikolojik sıkıntılar yaşayan çocuklarınıza ve gençlere yeniden yüzme sporunu sevdirmekteyiz. Verdiğimiz eğitimlerle ve rekabet duygusuyla aralarında yaptıkları yarışlar neticesinde çocuklar, hayatın her alanında karşılaşabilecekleri kazanma ve kaybetmeyi küçük yaşlardan itibaren öğrenmektedirler. Ayrıca eğittiğimiz çocuklardan yetenekli gördüğümüz ve yüzmeyi performans sporları düzeyinde devam ettirmek isteyenleri Türkiyenin önde gelen kulüplerine yönlendirerek geleceğin yüzme sporcularının yetişmesine katkı sağlamaktayız. Alanında uzman, otistik çocuklar yüzme eğitmeni sertifikasına sahip, Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun eğitmenlerimizle otizmli çocuklarınıza da yüzme eğitimi vererek onları topluma kazandırmaktayız. Şimdiye kadar öğrenmedikleri yüzme sporunu öğrenmek isteyen veya stillerini geliştirmek isteyen yetişkin bireylerin de özel veya grup dersleri ile eğlenceli ve samimi bir ortamda eğitim almalarını sağlamaktayız.

Yuzmeegitimi.com havuz seçiminde opsiyonlar sunabilmektedir. Özel veya arkadaş grubunuza özel dersleri, ekibimizin hizmet verdiği havuzlarda, özel havuzunuzda, anlaşmalı olduğunuz havuzlarda veya sitenizin genel kullanıma açık havuzlarında almayı talep edebilirsiniz.

Teknik bilgi ve uzmanlık gerektiren yüzme eğitiminin ancak ve ancak alanında uzman kişiler tarafından verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden tamamı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarında yüzme alanında branşlaşmış olan eğitmenlerimizle 4 stilde, bilimsel gerçekliğe uygun bir şekilde yüzme öğretiyoruz. Unutmayalım ki yüzme sporunda yanlış yerleşen bir tekniği düzeltmek zordur, bu yüzden tecrübeli eğitmenlerden eğitim almak çok önemlidir.

http://www.yuzmeegitimi.com/hakkimizda-page-index.html


Ürün ve Hizmetler

yüzme eğitimi ve yüzme ile ilgili bilgi ve dokümanlar

# # # # #


Benzer Firmalar