Anasayfa » Cafe, Bar ve Disco » Turizm » İSTANBUL Cafe, Bar ve Disco » lumiere ( Mavigul ) Arnhem de

lumiere ( Mavigul ) Arnhem de


hoogstraat 12

Telefon1: 026443044

Telefon2: 0643643578

Fax: 0264460098

Web: www.restaurant-lumiere.nl

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Her hafta 4 gun canlimuzik eglencesi.
CanliMuzik ozlemini cekenler icin Lumiere-Arnhem (mavigul) mukemmel eglence mekan
NEZIH ·BIR ORTAMDA LUMIERE ( MAVIGUL )Arnhem,de.
TÜRKÜLERE, HALAYLARA, DANSA, HÜZÜNLÜ EZGILERE,
FANTAZI,ARABESK TARZINA VE EN ÖNEMLISI EGLENCEYE DOYACAK giris ucretsizdir.


Ürün ve Hizmetler

Istanbul gecelerini aratmayacak kadar güzel, nezih ve yep yeni bir konsept hazirladik. Kaliteli ve sundugu huzurlu ortaminda deger verdiginiz, sevdiginiz insanlarla lezzetli yemekler yiyerek aile ve arkadaslarinizla bir de eglenmek istiyorsaniz Lumiere-Arnhem ·geceleri sizler icin dogru adres olacaktir. Güzel sesi ve yorumuyla Turkiyeden, Hollanda\`dan, Belcika hem de Almanya\`dan pek çok taninmis sanatçilari misafir eden Lumiere-Arnhem (mavigul) her herhafta persembe, Cuma Cumartesi ve pazargunleri ·saat 21:00 den ·itibaren sizlere müthis bir müzik ziyafeti sunacaklar eglencemiz saat 03:30 kadar .

kalitede, ucrette ·ve farklilikta rakip tanimiyoruz. Kimi zaman sarkilarda maziyi kimi zaman da acisiyla tatlisiyla hayati yasayacaksiniz. Kimi zaman sa yerinizde duramayip kendinizi dans pistine atacaksiniz. Ayrica sürpriz Dj esliginde en popüler Türk pop müziginde cosacaksiniz.
Herseyin kaliteli oldugu mekanimizda her türlü sicak ve soguk mezelerimiz lezzet sacan meyve, cigkofte ·tabaklarimiz gece boyunca taze sunulacaktir. Tabi untutmadan en çesitli Nargile ve Kokteyl ler de mekanimizda bulunur.
Gercek bir Istanbul gecesi gecirmek istiyorsaniz Istanbula gitmenize gerek yok diyor, hepinizi Lumiere-arnhem (mavigul) gecelerine bekliyoruz. Yogun ilginize tesekkür ediyor ve bu sebepten ötürü ön rezervasyon yapmanizi rica ediyoruz. Her hafta sürpriz bir programin sunuldugu Lumiere-arnhem(mavigul) hakkinda ayrintili bilgi edinmek icin www.restaurant-lumiere.nl sitesini ziayaret edebilirsiniz.
·= giris ucretsizdir =
Dugun, nisan, dogumgunu partisi, bekarliga veda partisi ve ozel gunleriniz icin mukemmel eglence mekani.
cesitli yemek ve meze menusu isteginize gore buffetten sevisi yapilir.

#canlimuzik eglencesi #turkubar #dogumgunu partisi #bekarliga veda partisi #


Benzer Firmalar