Syka Turizm


Iskele Cad. No:1/1 Yeşilköy -Bakırköy

Telefon1: 0212 663 00 22

Telefon2: 0212663 00 22

Fax: 0212 662 10 45

Web: www.yasemininn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yasemin’inn Tourism , Tursab’ a bağlı A grubu bir seyahat acentası olan Syka Travel ın bireysel tatil organizasyonları için sahip olduğu bir markadır.
Her biri alanında uzman ve tecrübeli tur operatorlerimizden aldığımız destekle, servislerimizde yüksek kalite standartlarını, detaya gösterilen önem ve özen ile etkin maliyet kontrolü ile mutlak müşteri memnuniyetini hedefledik.
Çalışma alanlarımızdaki uzmanlığımıza ve tecrübelerimize ek olarak tam anlamıyla başarının ancak müşteri ihtiyaçlarını iyi anlamak, iş birliği içinde olarak aynı hedefe hizmet ettiğimizin bilincinde olmak olduğunu biliyoruz.
Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini etik değerlerimizden ödün vermeden, çağdaş standartlarda, yaratıcı ve yenilikçi üreterek karşılamak adına çalışıyoruz.
Gelin sizde hayatınıza değer katacak bir adım atın.İçine hayal gücümüzüde katarak hazırladığımız bu unutulmaz serüvenlerden birinin başrolünü alın….


Ürün ve Hizmetler

Seyahat acentesi hizmetleri , Vip Tur, Cafe Tur, Pronto Tur, Kappa Tur, Msc Cruises, Cruise Holidays, Golden Bay Turizm, MNG Turizm, Odeon Turizm gibi tur operatorlerinin satış acenteliği, yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, vize işlemleri

#tatil,seyahat acentası #tur, uçak bileti #vize, sigorta #yurt içi tatil #yurt dışı tatil


Benzer Firmalar