PN PARFUME


yeni sanayi sitesi e-blok no:8 silivri

Telefon1: 0212 736 09 90

Telefon2: 0542 333 91 42

Fax: 0212 736 09 91

Web: www.pnparfume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, rusya, İran , ABD

PnParfume; Yüksek kaliteyi uygun fiyatlara sunarak, çok yüksek fiyatlara satılan parfümleri alabilen küçük bir kesimin değil. Büyük kitlelerinde güzel kokma isteğine cevap verebilmek için kurulan pn parfume bir pien parfume kuruluşu ve alt markasıdır.

10 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübemiz ve sadece parfüm üretiminde uzmanlaştığımız silivri’de bulunan üretim tesisimizde sağlık bakanlığının zorunlu kılmış olduğu üretim standartları ve denetimi altında parfüm üretimimiz gerçekleşmektedir. Aynı zamanda pn parfume ; ab normlarında ve “ıfra” ‘internatıonal fragrance associatıon’ ve “rıfm” ‘research ınstıtute for fragrance meterials’ standartlarına uygun hammadeleri seçerek yüksek kalitede ürettiğimiz parfümlerimizi uygun fiyata sizlere sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


55 cc İTHAL BAY & BAYAN AÇIK PARFÜMLER "PN PARFUME"
PnParfume; Yüksek kaliteyi uygun fiyatlara sunarak, çok yüksek fiyatlara satılan parfümleri alabilen küçük bir kesimin değil. Büyük kitlelerinde güzel kokma isteğine cevap verebilmek için kurulan pn parfume bir pien parfume kuruluşu ve alt markasıdır. 10 yılı aşkın bilgi, birikim ve tecrübemiz ve sadece parfüm üretiminde uzmanlaştığımız silivri’de bulunan üretim tesisimizde sağlık bakanlığının zorunlu kılmış olduğu üretim standartları ve denetimi altında parfüm üretimimiz gerçekleşmektedir. A
açık parfüm
ucuz açık parfüm
açık parfüm bayilik
pn parfüm yüksek kalite uygun fiyat açık parfüm
55 cc bay ve bayan E.D.T açık parfümler
oto parfümleri
oda parfümleri
açık parfüm franchising

# # # # #


Benzer Firmalar