Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » ARKAS YAPI MİMARLIK ve İNŞAAT SANAYİ

ARKAS YAPI MİMARLIK ve İNŞAAT SANAYİ


1315.Sokak No:7/5 Öveçler

Telefon1: 0530 510 55 80

Telefon2:

Fax: 0312 472 38 83

Web: arkasmim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Arkas Yapı , çelik yapıların projelendirilmesi , üretilmesi ve inşası alanında faaliyet gösteren , estetik ve yüksek dayanımı, ekonomi ile birleştirmeyi genel firma anlayışı olarak benimsemiş olan bir mimarlık ve mühendislik firmasıdır.
Arkas Yapı; mimarlık , mühendislik , danışmanlık , projelendirme , planlama , proje yönetimi hizmetlerinin yanı sıra uygulama ve her tür çelik yapının üretim ve montaj işlerini de gerçekleştirmektedir. Görev ve hedefimiz; içinde güvenle yaşanabilecek sağlam , modern , estetik , ekonomik , nitelikli ve kullanışlı yapılar inşa etmektir. Firma olarak amacımız en iyi hizmeti ürettiğimiz her yapıda yakalamak ve yapınıza değer katabilmektir.

Depreme karşı dayanıklı bir yapıyı modern çağın malzemesi olan çeliğin üstün özellikleri ile ekonomik olarak sunmanın gayreti içinde olan firmamızı inşaatınızın her aşamasında arayabilir , proje , müşavirlik, malzeme ve uygulama konularında hizmet alabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Sanayi yapıları; üretim tesisleri , fabrika , atölye , depo , hangar , çelik çatı , platform , silo , konveyör , köprü , asansör kulesi , yürüme yolları , tanklar , silo , çatı ve cephe kaplama çözümleri.

Ticari yapılar; sosyal ve turistik tesisler , iş ve alışveriş merkezi , ofis binası , idari yapılar , pazar yeri , seyirci tribünleri , terminaller , akaryakıt istasyonları , üst geçitler , çelik kanopi , sundurma , çatı ve saçaklar , şantiye müştemilatları , taşınabilir ve/veya geçici yapılar , garajlar , tarım yapıları , besi çiftlikleri , hayvan barınakları , ambar , araç-makine parkı sundurmaları

Sağlık ve eğitim yapıları; hastane , klinik , sağlık ocağı , laboratuar , okul , spor salonları

Askeri tesisler; gözetleme kuleleri , nöbetçi kulübeleri , yatakhane-koğuş , yemekhane , gazino , sığınaklar , kurşun geçirmez gözetleme ve nöbet kulübeleri

Konut yapıları; prefabrike ve hafif çelik yapılar , münferit ve toplu konutlar , afet ve acil barınma üniteleri , taşınabilir hafif mobil evler

Her türlü açıklık ve yükseklikteki çelik yapılar , muhtelif çelik mimari yapı elemanlarının üretilmesi ve uygulanması konularında faaliyet göstermektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar