ELİT HABERLEŞME


ATIF BEY MAH ÇOLAK MOLLA MÜMİN HOCA SOKAK NO 12

Telefon1: 0 232 2520062

Telefon2:

Fax: 0 232 2520062

Web: elithaberlesme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 Yılında Orta ve büyük ölçekli firmalar için telekomünikasyon çözümleri üretmek amacıyla kurulan ELİT HABERLEŞME SİSTEMLERİ, Telefon Santralleri Satış ve Teknik servis hizmetleri ile birlikte,Kapalı devre CCTV Güvenlik sistemleri Kamera ve alarm montajı Telefon ve Data hatlarının yapısal kablolama hizmetlerinide vermektedir.

Müşterilerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda proje ve çözümler üretme kabiliyetine sahip ELİT HABERLEŞME SİSTEMLERİ, üretilen projelerin hayata geçirilmesini takiben, müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarına göre kurulu projelerini geliştirmekte, kapasite artırımı, olası arıza ve sorunlara anında müdahale, kullanıcı eğitimi v.b. ihtiyaçların daimi olarak karşılanmasını sağlamakta, müşterisinin telekomünikasyon sisteminin bir bütün olarak tüm sorumluluğunu üstlenmektedir.

Telesis .Karel Telefon Santralleri,Multitek apartman interkom sistemleri çözüm ortaklığı ile hizmetlerine devam eden firmamız, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma disiplini ve uzman kadrosunun profesyonel ve anahtar teslim projeler üretme kabiliyeti sayesinde Ege bölgesine hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

TELESİS, MULTİTEK, KAREL, AVENİR,

#TELEFON SANTRALI #KAMERA #ALARM #TELESİS #KAREL


Benzer Firmalar