Anasayfa » Tamir ve Bakım Servis » Elektrik elektronik » İSTANBUL Tamir ve Bakım Servis » ASYA MEKANİK KLİMA BAKIM HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ASYA MEKANİK KLİMA BAKIM HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


İKİTELLİOSB İSTEK SANAYİ SİTESİ A3BLOK NO:1

Telefon1: 2126717978

Telefon2:

Fax: 2126717453

Web: www.asyamekanik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASYA MEKANİK KLİMA BAKIM HİZMETLERİ SAN.VE TİC.LTD ŞTİ adı altında 2006 yılında kurulmuş olan, firmamız uzman kadrosu ile merkezi soğutma sistemleri su ve hava soğutmalı sitemlerde havalandırma sektöründe, her türlü şikâyetinizde ve Çözümsüz kaldınızda sizlere en iyi çözüm ve sonuç için 365 gün 7/24 çalışma anlayışı ile sizlerin yanındayız geçmişi uzun yıllara dayanan iş tecrübemizle bu sektörde yenilikçiyiz.


Ürün ve Hizmetler

Ürün satışı, teknik servis ve teknik danışmanlık hizmetleri veren Aysa mekanik müşterilerine her zaman farklı alternatifler belirlemek ve bunları en düşük maliyetlerle sunmak fikrini benimsemiştir. Bu doğrultuda Asya mekanik merkezi, bireysel ve endüstriyel ısıtma-soğutma sistemlerinde Satış öncesi servis (bilgilendirme, danışmanlık, eğitim)satış servisi(ihtiyaç belirleme, seçim)satış sonrası servis (koruyucu bakım, teknik servis, yedek parça temini, yıllık bakım anlaşmaları) hizmetleri vermektedir. Çalışmalarını müşteri odaklı yürüten Asya mekanik ürettiği çözümler için modern teknolojinin sunduğu tüm avantajları sizlere kaliteli ve uygun maliyetlerle sunmaya devam edecektir.

# # # # #


Benzer Firmalar