Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » Agro Plus Hayvan İthalatı İhrcatı Danışmanlık

Agro Plus Hayvan İthalatı İhrcatı Danışmanlık


Bestekar Sok. No:44/5-6

Telefon1: 03124199766

Telefon2:

Fax: 03124199765

Web: www.agroplus.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz Türk tarımı ve hayvancılığında geleceği önemli oranda etkilemek ve olumlu yönde değişiklikler yapmak için sürekli kendini yenileyen ve günün gereğine göre projeler üreten bir yapıya sahiptir..
2004 yılından bu yana yatırım danışmanlığı yapan firmamız, Avrupa Birliği, Dünya Bankası, TÜBİTAK, KOSGEB, Tarım Bakanlığı gibi bir çok kurumun uygulamış olduğu çeşitli hibe programlarına yönelik olarak, KOBİ\`lere, sivil toplum kuruluşlarına, üniversitelere, kamu kurumlarına ve yerel yönetimlere projeler hazırlamış ve uygulamıştır. 2004 - 2010 tarihleri arasında hibe programlarında faaliyetlerini sürdüren firmamız, 2011 yılı itibari ile anahtar teslimi hayvancılık yatırımları ve yenilenebilir enerji yatırımlarına yönelik olarak, yatırım danışmanlığı ve anahtar teslimi taahhüt işleri yapılmaya başlanmıştır.
En doğru yatırımların yapılması konusunda danışmanlık yapan kuruluşumuz müşterilerine yatırımın uygulama sürecinde de destek vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

canlı hayvan ithalatı ve ihracatı, kobilere nokta atışlı dış ticaret desteği, ipard proje yazarlığı

#canlı hayvan #ithalat #ihracat #agroplus #dış ticaret


Benzer Firmalar