Anasayfa » Genel » Çevre ve su » İSTANBUL Genel » Elit Çevre Koruma

Elit Çevre Koruma


Otello Kamil Sokak Yaşar Apt. 3/2 Mecidiyeköy

Telefon1: 0212 216 58 44

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kötü koku kontrol işleri konusunda yaklaşık 7 yıllık bir tecrübeye sahip olan ELİT ÇEVRE KORUMA VE END.TEM.HİZMETLERİ. deneyimlerini sizlerin hizmetine sunmaktadır. Kurulduğu günden bugüne kadar aldığı işleri teknolojinin son imkânlarını kullanarak, başarıyla zamanında bitirmeyi ilke edinmiş ELİT ÇEVRE KORUMA, bu ilkesinden taviz vermeden yolunda ilerlemenin haklı gururunu yaşamaktadır.



Endüstriyel koku problemlerinde,1992 yılından buyana, 18 yıllık saha tecrübesi ile tüm dünyada beş yüzü aşkın müşterisine, güven ile hizmet veren, Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz ADEN -WESTRAND KOKU GİDERİCİLERİ, aldehit* ve keton fonksiyonlarını içeren doğal ve sentetik yağlardan oluşan ürünleri ile kötü kokuları nötralize ederek yok eder.

WESTRAND ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri, kokuları etkisiz hale getiren, patentli molekülerin üretimini, profesyonel ekibi ile yapmasıdır. Yöntemlerimiz maskeleme yapmayan veya bir diğeriyle yer değiştirmeye gerek duymayan kimyasal reaksiyonlar ile kokuları imha etmeye dayanmaktadır.

Amonyak, amin, H2S, merkaptan gibi bileşikler genel olarak çöplüklerde, artıklarda, gübrelerde ve kanalizasyonlarda oluşarak kötü kokuya yol açarlar. Ürünlerimizde kullandığımız aldehit ve keton kimyasalları iki olgu ile de desteklenmektedir.

1- Psikolojik bir yaklaşım olan koklama duyusunu etkisiz hale getirerek, kokuyu azaltma olgusundan yola çıkarak,“ Kötü koku, güzel bir koku tarafından etkisiz hale getirilir ki böylece insan burnu her hangi bir kokuyu algılayamaz” tezi doğrulanarak ilk kez 1990 yılında bilim adamı Hendrik Zwaardemaker tarafından Arch.Anat.Physiol.de yayımlanmıştır.(423-432)

2- İki aldehit bileşiminin etkisi, her birinin ayrı ayrı etkisinden daha güçlüdür (Sinerji Etkisi)
Kokuyu yok edici özelliğini artırmak için, ürünlerimizde çok büyük bir titizlikle aldehit bileşimi kullanılmaktadır.

Bu iki başlıktan anlaşılacağı gibi çeşitli maddelerden yayılan kötü kokular ile mücadelemizde nasıl mükemmel sonuçlara eriştiğimizi açıklamaktadır.

Ürünlerimiz zehirli maddelerden uzak olarak üretilmiş olduğundan çevre ve insan sağlığı için tamamen zararsızdır. Fransa resmi laboratuarlarında birçok alanda test edilmiştir. Bütün sertifikalar Fransız yetkilileri tarafından onaylanmıştır.

Bu ürünler:
- Çevreye zarar vermeden toprakta çözünebilen,
- Cilde ve gözlere zararsız,
- Bitkiler üzerinde toksik etki göstermeyen,
- Suda yaşayan hayvanlarda ve bölgede yetişen bitkilere zararsız olup, insanların bulunduğu alanlarda, kapalı mekanlarda kullanılabilinir. Hepsi IFRA tarafından (International Fragrance Association – Uluslar arası Koku Derneği) tescil edilmiştir.

Patentlerimiz
Fransa Patenti : n° 2 599 257 / 29.05.1986
Diğer Sertifika : n° 2 623 717 / 01.12.1987
Avrupa Patenti : n° 0401140 / 28.05.1990

*ALDEHİT (Aldehyds) :Karbon, oksijen, hidrojengrubunu taşıyan organik bileşikler. Genel olarak primer alkollerin oksitlenmesinden elde edilirler. Aldehitlerin çoğu uçucu, r


Ürün ve Hizmetler


AIRHITONE
Katı atıklarda yüzeyin üstüne püskürtme ile kötü kokulardan arındırma.
1) Çamur Arıtım
2) Su Arıtım
3) Hava Arıtım
4) Katı Arıtım
5) Rögar ve Kanalizasyon Uygulaması

#koku giderici #endüstriyel koku #koku #arıtım #çevre


Benzer Firmalar