Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » DİYARBAKIR Gıda sanayi » HERBALİFE DİYARBAKIR SPARİŞ MERKEZİ

HERBALİFE DİYARBAKIR SPARİŞ MERKEZİ


atatürk cad no 21

Telefon1: 5446952782

Telefon2: 5446952782

Fax:

Web: www.herbalife.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:80

1980 yılında kurulan Herbalife International, iyi beslenme yoluyla daha iyi bir yaşama giden yolu basitleştirmeye kendisini adamış bir wellness şirketidir.

Herbalife\`ın kaliteli ürünleri ve programları sayesinde:

başarılı kilo kontrolü
dengeli beslenme
gelişmiş kişisel bakım
mali kazançlar
elde etme fırsatına sahip olabilirsiniz

Sizin başarınız için yapılan bilimsel tasarımlar
Herbalife\`ın ürünleri, bilim adamları, doktorlar ve beslenme uzmanları tarafından kişisel iyi yaşam hedefleriniz göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Herbalife’ın doğadan ilham alan formülleri, daha iyi bir yaşam sürmenizi sağlayacak şekilde tasarlanır ve sunulan İş Fırsatı ile mali başarınız ödüllendirilmektedir!

Güvenebileceğiniz uzmanlar
Bilimsel Danışma Kurulu, Herbalife’ın sürdürdüğü başarısının ardındaki yönlendirici güçtür. Saygıdeğer bilim adamları ve uzmanlardan oluşan bu ekip, araştırma ve ürün testleri ile Herbalife ürünlerinin gelişimini yönlendirmektedir. Böylece Herbalife kalitesinin günümüzde sektördeki yüksek standartlara ulaşmasını sağlamaktadır.

Sürekli destek
Dünyanın dört bir yanındaki 73 farklı ülkede Herbalife ürünlerini satan 2,1 Milyon Bağımsız Distribütörden oluşan bir ekip ile (ve 1,8 milyar dolar yıllık perakende satış cirosuyla) başarıya ulaşmak için ihtiyacını duyduğunuz desteğin her zaman arkanızda olduğundan emin olabilirsiniz. Hayatınızı değiştirmeye hazır olduğunuzda

• beslenme, kilo kontrolü ve kişisel bakım ihtiyaçlarınızı karşıladığınız
• iş fırsatımız hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğunuz
müddetçe önünüzde başarıya uzanan yolun her bir aşamasında sizi desteklemekten gurur duyacağız.
Herbalife ile elde ettiğiniz kaliteli ürünler ve uzman desteği sayesinde iyi görünmeniz, kendinizi iyi hissetmeniz ve iyi yaşamanız artık çok kolay. Herbalife’ı ve iyi yaşamı keşfedin.

Misyonumuz
Herbalife\`ın misyonu, doğrudan satış alanında iyi bir İş Fırsatı sağlayarak ve dengeli beslenme ve kilo kontrolü ürünlerini sunarak insanların hayatlarını değiştirmektir.

Herbalife insanların hayatlarını nasıl değiştirmektedir?
Her gün Herbalife,

• Dengeli beslenmeyi basitleştiren, bilimin ve doğanın en iyilerini bir araya getiren kaliteli ürünler ve
• İnsanlara rüyalarını, rüyalarını, hedeflerini ve tutkularını gerçekleştirmeleri için ihtiyaç duydukları gücü veren, başarısı kanıtlanmış bir İş Fırsatı ile
sizin gibi milyonlarca insana hayatlarını iyileştirmelerinde yardımcı olmaktadır.
Herbalife, misyonundan ve iyi yaşamı dünyanın dört bir yanındaki insanların kolayca erişebileceği bir konuma getirerek elde ettiği başarıdan gurur duymaktadır.

İyi Yaşam
İyi yaşam, mutlu ve sağlıklı olmaktan, güzel görünmekten ve finansal açıdan başarılı olmaktan da fazlasıdır. Hayatın her alanında mutlu olma duygusudur. Sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilmekten yaptığınız işten zevk almaya, olduğunuz kişiden ve görünümünüzden memnun olmaya kadar pek çok şeyi kapsar. İyi yaşam, iyi bir hayatın temelidir ve Herbalife da i


Ürün ve Hizmetler


HERBALİFE
Stres, hava kirliliği, yetersiz beslenme alışkanlıkları ve benzeri dış etkenler vücuttaki besin maddelerini yok edip bağışıklık sistemini olumsuz yönde etkileme eğilimindedir. Bu durum kilo kontrolünü zorlaştırabilir. Formül 2 Vitamin ve Mineral tabletleri içeriğinde bulundurduğu bileşenlerle vücudunuzu ve beslenme programınızı takviye eder, size daha iyi bir yaşam imkanı sunar.

# # # # #


Benzer Firmalar