Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » SAMSUN İzolasyon » SAMTEK İZOLASYON

SAMTEK İZOLASYON


Kale mh. Kaptanağa cd. Mecit turan İşhanı no: 16/86

Telefon1: 0362 433 14 46

Telefon2: 0507 984 30 68

Fax: 0362 433 14 46

Web: www.samtekizolasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Samtek İzolasyon Ltd.Şti. 2011 yılynda faaliyete geçen, genç, fakat ticari geçmişi 15 yıla yaklaşan, tecrübeli ve konusunda uzman kişilerin oluşturduğu bir kuruluştur. Ülkemizin çok fazla ihtiyaç duyduğu, taahhüde dayalı ısı-su-ses izolasyonları alanında çalışmaktadır. Samtek, uygulamalarında poliüretan ve poliüra sistemler kullanmaktadır. Kullandığı hammaddeler uluslar arası normlarda üretilmiş, gerekli kalite belgelerine ve sertifikalarına sahip hammaddelerdir.

Samtek İzolasyon\`un başarılarının altında, müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan, satış öncesi olduğu kadar, satış sonrası da görevlerini yerine getiren, her ölçekteki müşterisi ile arasındaki ilişkiyi her zaman sıcak tutan ve başlantısını hiç kopartmayan profesyonel analayışı yatmaktadır.

Samtek içinde bulundugu sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından ve yerinde takip eden bir kurumdur. Bu çerçevede, pazara yenilikler sunmayı, kendi personelini eğitip geliştirmeyi, izolasyon kavramının gelişerek kuvvetlenmesini ve yaygınlaşmasını, bunu başta ülke menfaatlerini düşünerek, çevreci, temiz ortamlar sağlayarak sürdürmeyi görev edinmiştir. .


Ürün ve Hizmetler

İZOLASYON / YALITIM
- Bodrum Tavanı
- Teras Yalıtımı
- Kubbe
- Tank ve Boru İzolasyonu
- Soğuk Hava Depoları
- Çatı Yalıtımı
- Çatı Ters Tavan
- Temel ve Su Basmanı

#samtek izolasyon #samsun yalıtım #çatılı yalıtımı #teras izolasyon #samsun izolasyon


Benzer Firmalar