xdizayn web tasarım hizmetleri


Mithatpaşa cad. no:5 ümraniye

Telefon1: 0216 419 02 29

Telefon2:

Fax: 0216 419 02 29

Web: www.xdizayn.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Web site değerini yüksek kalitede yapmak müşterilerin sizi kolayca bulmasını sağlıyacaktır. Xdizayn Web Tasarım, Web Geliştirme ve Arama Motoru Optimizasyonu gibi farklı hizmetler sunmak için deneyimli ve uzman ekibiyle sizlerin hizmetindedir. Xdizayn birçok başarılı hikayeler ile geniş bir portföye sahiptir.

Xdizayn projenin büyüklüğüne bakmadan tüm müşterilerine aynı özeni göstermektedir. 10 yıla yaklaşan tecrübemizle tüm projelerimizde yenilikçi fikirlerle en şaşırtıcı çevrimiçi sonuçlar elde etmek için yaratıcı web sayfaları tasarlamaktadır. Bu yenilikçi fikirler bizim pazarda var olmamızı sağlamaktadır.


XDİZAYN.NET İstanbulun kalbinde bulunan bir web sitesi tasarımı ve geliştirme şirketidir. Özellikle İSTANBUL genelinde dünya standartlarında tasarım ve geliştirme çözümleri sunan firmadır. Amacımız uygun fiyatla müşterilerimize olağanüstü ve özel web tasarım hizmetleri sunmaktır.

web tasarım ve geliştirme hizmetlerimiz ile her müşterilerimizin iş hedeflerine ulaşmasına yardımcı olarak beklentilerini karşılamaktayız. Tüm projeleri müşterilerimizin bütçe sınırlamaları içinde en kısa sürede tamamlanmaktadır.

Xdizayn gelişmiş teknikler ve çözümleri kullanarak karmaşık web sitelerini basit ve kolay şekilde tamamlamaktayız. Bu bizim mükemmelliğimizin göstergesidir..

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını kalite ve yüksek standartlarile sağlamaktayız.. XDİZAYN web tasarım konusunda çalışkan ekibi tarafından ileri teknolojilerle yeni zirvelere taşınmıştır.


Ürün ve Hizmetler


web tasarım
web tasarım paketi 1
web tasarım, web dizayn, web sitesi, web design, e-ticaret

# # # # #


Benzer Firmalar