Dev Agro


ASPENDOS BULVARI NO:208 TOPÇULAR ANTALYA

Telefon1: 0 242 311 52 00

Telefon2: 0 242 311 52 00

Fax: 0 242 312 79 92

Web: www.dev-agro.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:50 | Memur:50 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


10/10/2009 Yılında Devre Tarım Orman. San. Ltd. Şti. Adı altında DEV-AGRO Atalarımızın gübresi olarak üretim faaliyetimize başladık.

Birbirini tamamlayan nitelikteki çok sayıda ürünümüzle DEV-AGRO’yı rakiplerinden ayıran en temel özelliklerden biridir.Birden fazla ihtiyacını karşılayan yapısı ve çiftçiye destek olmayı ilke edinen anlayışıyla rekabette bir adım öne çıkmakta ve pazardaki lider konumunu her geçen gün biraz daha güçlendirmektedir.
DEV-AGRO bugün iş hacmi, ürün, hizmet yelpazesi ve pazar payıyla Türkiye’nin kendi alanındaki en büyük kuruluşudur.

DEV-AGRO, günümüzde faaliyetlerini oldukça geniş bir alanda sürdürmektedir. Bunlar arasında doğrudan tarımla ilgili faaliyetlerin başında Organik Küçkübaş ve Büyükbaş hayvan gübresi gelmektedir. DEV-AGRO, bu alandaki üretim faaliyetlerini 100. bin tonla Türkiye’deki toplam üretim kapasitenin %22 elimizde bulundurmaktayız.

Organik Tarımın gelişmesini çok yönlü bir süreç olarak gören ve bu süreç içinde etkin rol almayı şirket hedefimiz olarak benimseyen DEV-AGRO, çiftçinin refah seviyesinin yükseltilmesi ve tarımsal faaliyetlerin ekonomide hak ettiği konuma gelmesi için verimlilik ve kalitenin mutlaka yükseltilmesi gereğine inanmaktadır. Gübre dışında bu amaca yönelik olarak yeni ürünlerimizle Kokteyl Gübre, Leonardit, Zeolit, Kükürt, Gübreli Torflu Toprak, Odun Yongasıyla Organik, verimi yüksek, hastalıklara dayanıklı ve nitelikli ve yüksek kaliteli üretimi gerçekleştirmenize yardımcı olacağız. Verimi artırmaya yönelik teknolojilere verdiği önem ve bu yönde gerçekleştirdiği yatırımlar, DEV-AGRO’ öncü bir marka haline gelmiştir.

EN ÖNEMLİSİ ÇOCUKLARIMIZA TEMİZ TOPRAKLAR, SAĞLIKLI VE KANSERSİZ BİR DÜNYA, KOKUSU, LEZETİ, TADI YERİNDE SEBZE VE MEYVELER YEDİRELİM.
SAYGILARIMLA.


DEV-AGRO YÖNETİM KURULU BAŞKANI

SÜLEYMAN BÜYÜKKAYA


Ürün ve Hizmetler


#Gübre #Toprak #Fidan #İlaç #Tarım


Benzer Firmalar