KOMBİ TOPTANCISI POZİTİF ISI


OTAĞTEPE CADDESİ BERKSUN SOKAK NO:6 KAVACIK

Telefon1: 2166680885

Telefon2: 5455632979

Fax: 02166680885

Web: www.ucuzkombisatis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pozitif Isı, 2012 Yılında Doğalgaz Mühendislik Firması olarak kurulan firmamız,ana faliyet konusu olarak kendsine; Taahüt,proje ve mühendislik hizmetlerini seçmiştir.

Eğitimli kadrosuyla Hizmette kaliteyi kendisine ana ilke olarak benimseyen Firmamız,kuruluşu çok daha eski tarihlere dayanan bir çok firmayı geride bırakarak çok yüksek satış rakamlarına ulaşmış,sektörde lider konuma gelerek sektörün önde gelen tedarikçilerinin dikkatini çekmiştir.

Bosch,DemirDöküm,Ariston,Baymak,Buderus,Vaillant,Viessmann,Protherm,Eca,İmmergas ve Ferroli gibi teknolojiye sahip kombi,radyatör ve yardımcı malzemeleri,güvenilir ve güçlü mali yapısı sayesinde çok uygun koşullarda tüketiciyle buluşturmuş.

Sektörde kalıcı olmak adına sağlam temeller atarak büyümeyi kendisine hedef seçen firmamız marka seçiminde de çok seçici davranarak yatırımlarına hız vermiştir.

Siz değerli müşterilerimizden aldığımız pozitif enerjiyle yılmadan yorulmadan hizmetlerimize devam etmek firmamızın ana prensibidir.

POZİTİF ISI


Ürün ve Hizmetler


Ariston Matis 24 FF Hermetik Kombi
ARİSTON MATİS HERMETİK KOMBİ ÖZELLİKLERİ: Detaylar : Ariston Matis 24 FF 3 yıldızlı verim sınıfı NTC sıcaklık sensörleri ile kısa reaksiyon süresi Motorlu 3 yollu vana Kompakt tasarım / boyutlar Mikro işlemci kontrollü donanım Led`li otomatik arıza teşhis sistemi Isıtma sisteminde pompanın çalışmasını sürdürmesi Ipx5d elektrik koruması Baca gazi analizi için kolay erişilebilir kontrol noktaları
kombi, kombi toptancısı, kombi markaları, kombi fiyatları, ucuz kombi, en iyi kombi, hermetik kombi, yoğuşmalı kombi, demirdöküm kombi, baymak kombi, eca kombi, ariston kombi, ferroli kombi, buderus kombi, vaillant kombi, viessmann kombi, kombi proje, kombi montaj, uygun kombi

#kombi,kombitoptancısı #kombi markaları,kombi fiyatları #ucuz kombi,uygun kombi #panel radyatör,petek #klima,kombi montaj


Benzer Firmalar