Gelin Buketçisi


turgut özal cad. No:32

Telefon1: 0212 880 26 73

Telefon2:

Fax:

Web: gelinbuketcisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelin buketiniz hiç solmasın. Gelin Buketçisi yapay gelin buketinin tarzını yeniden belirliyor, size farklı ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.
Gerçeğe yakın, estetik açıdan gerçeklerini aratmayacak aranjmanlar. Gelin buketinizi yıllarca saklayabilecek, düğün günü solacak mı telaşına düşmeyeceksiniz.
Bir çok çeşit, ödeme kolaylığı, internetten sipariş. Ödemelerinizi dünyanın en güvenli ödeme sistemi paypal üzerinden kredi kartı ile yapma imkanı.
Kargo ile adresinize kadar teslim. Gelin Buketçisi , Mutlu Anlar Fotoğrafçısı ve Şeker Tadında Hayat adreslerinin ortağıdır.


Ürün ve Hizmetler

gelin, gelin buketi, gelin buketçisi, yapay çiçek, el çiçeği, el buketi, gelin buketcisi damat çiçeği, düğün hikayesi, düğün, dernek, nişan çiçeği, kına, araba süsü, araba süsleme, fotoğrafçılık, fotoğrafçı, düğün fotoğrafçısı, fotografcisi, gül, lale, çiçek tasrımları, kasımpatı, orkide, devedikeni, kına, aksesuarları, ucuz çiçek, online çiçek, online gelin buketi, online satış, kredi kartı, taksit, gelin, dugun, nisan, damat yaka çiçeği

#Gelin Buketi #Gelin El Çiçeği #Yapay Çiçek #Hediye Çiçek #Çiçekçi


Benzer Firmalar