EFEYAPIDECOR


Mimarsinan Mah.Bozantı Cad. Taşçıoğlu Apt. No: 192B Kocasinan

Telefon1: (0352) 235 00 87

Telefon2:

Fax: (0352) 235 00 87

Web: efeyapidecor.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapı ürünleri ve duvar kağıdı sektörüne 2001 yılında adım atan firmamız 2003 yılında EFE YAPI DECOR ile sektördeki gelişiminde güçlü bir ivme kazanmıştır. Her geçen gün ürün çeşitliliğini arttıran EFE YAPI DECOR uygulamalarında kullandığı ürünlerin gelişimini yakından takip ederek,sizlere en uygun çözümleri sunmaktadır. EFE YAPI DECOR sizlerden aldığı güven ile sektördeki gelişimine devam edecektir. Saygılarımızla. EFE YAPI DECOR.


Ürün ve Hizmetler


Duvarkagıdı
Dünya`nın en iyi tasarımcılarının ürettiği ve yine Dünya`nın en kaliteli duvar kağtlarından Marburg, Almanya fabrikalarında üretilmektedir.Islak bezle rahatça silinme özelliği olan ve güneş ışınlarına karşı dayanıklı ve her ürünü uluslararası marka güvencesiyle. Ömürlük duvar kağıtları EFEYAPIDECOR`da. Ürün satışı,rulo bazında yapılmaktadır. Rulo boyutları : 10 metre uzunluk x 53 santimetre genişlik ( Ortalama 5.3 m2 yüzey kaplamaktadır. EFEYAPIDECOR İletişim : (0352)
İthal Duvar Kağıtları satışı, anahtar teslimi iç mimari projelendirme, uygulama ve takibi, 3 boyutlu sunum hazırlanması.

#Duvarkağıdı #İthal duvar kağıdı #3 Boyutlu proje #iç mimari #alçıpan


Benzer Firmalar