Anasayfa » Etiket » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Etiket » SERKAN ETİKET VE MATBAACILIK SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

SERKAN ETİKET VE MATBAACILIK SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.


Cihangir Mevkii Ambarlı Dolum Tesisleri Yolu Şehit Zafer Sk. No.7 Avcılar - İstanbul

Telefon1: +90 212 422 13 41 (pbx)

Telefon2:

Fax: +90 212 422 13 59

Web: www.serkanetiket.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemiz etiket sektörüne birçok ilkleri getiren SERKAN ETİKET VE MATBAACILIK SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. 1972 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hüseyin Adanur tarafından kurulmuş bir Türk firmasıdır.

SERKAN ETİKET VE MATBAACILIK SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. kurulduğu günden bu yana, ülkemizde faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki başarılı ve öncü çalışmalarıyla sürekli yenilenmekte ve toplumumuza artı bir değer kazandırmaktadır.

Şirketimiz topluma karşı duyduğu sorumluluk duygusuyla tüm sosyal paydaşlarına gerek maddi, gerek ise manevi değerler katabilmek için çalışmaktadır. Şirketimiz, bünyesinde bulundurduğu çalışma arkadaşlarımızla ve kendileriyle birebir iletişim içerisinde bulunan yönetim kadromuzla eğitime verdiği büyük önemden ötürü, bu eğitimin faydalı bir şekilde hizmete yansıyacağının bilincindedir.

SERKAN ETİKET VE MATBAACILIK SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. geleceğe giden yolda, geçmişten ders çıkarmanın öneminin bilinciyle ulusal değerlerimize bağlıdır. Yeniliklere ve yaratıcılığın her türlüsüne değer vermekte, araştırma- geliştirmeye yatırım yapmaktadır.

Bizler iş ilişkilerimizde güvene dayalı çalışmanın önemini bilmekte, her iş ortaklığımızda ancak kontrollü bir güvenin yeterli olacağı inancını taşımaktayız. Bu güveni temin edebilmek içindir ki; yarının ihtiyaçlarını görmeye ve kendimizi bu doğrultuda geliştirmeye verdiğimiz önemle etiket sektöründe fark yaratmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

etiket, matbaa, ribon, ambalaj, imalat, sticker, promostyon

#etiket,matbaa, #ribon,ambalaj, #imalat,sticker, # #


Benzer Firmalar