EZGİ MEDİKAL


Cumhuriyet mahallesi Mehmet topaç bulvarı şeref caddesi no 148/1 UŞAK

Telefon1: 2762159691

Telefon2:

Fax: 2762159691

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İRAN, IRAK, SURİYE, MISIR, FAS, LÜBNAN, AZERBAYCAN

Ezgi medikal sektörde 33 yıldık deneyimi ve deneyimli kadrosu ile Sektörel bazda üretim kalitesini kanıtlamış bir firmadır. Uluslar arası standartlarda yapmış olduğu üretimle yurtdışı pazarında da yer bulan ürünlerimiz, 300 e yakın bayi ile iç pazarda da geniş bir kitleye ulaşmıştır.
Firmamız üretimin yanı sıra her marka ve model Cihaza yedek parça ithalatı, satışı ve teknik destek sağlamaktadır.
Firmamız ayrıca Anestezi, Yoğun Bakım, Kadın Doğum,Çocuk Servisi, yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım branşları başta olmak üzere oksijen sistemleri ve parçaları konusunda da faaliyet göstermektedir.
Ezgi Medikal her marka model küvöz filtresi,hood başlığı,nst kemeri ve küvöz yedek parçaları, kanül, nebulizatör maskesi ve idrar torbası üretimi yapmaktadır...
Siparişe göre özel üretim de yapan firmamız, uygun fiyat, üretimde geniş yelpaze ve ürün kalitesinden ödün vermeden sektörde varlığını devam ettirecektir.


Ürün ve Hizmetler


Bebek Kuvöz Filtreleri
Her Marka model kuvöze uyumlu
oksijen konsantratör filitreleri
her marka modele uyumlu konsantratör filtreleri
PAL FİLTRE
OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ PAL FİLTRESİ ÜRETİM VE SATIŞI BAŞLAMIŞTIR..SİPARİŞ İÇİN 0276 2159691-95` İ ARAYABİLİRSİNİZ
küvöz filtresi, Ams kuvöz filtresi, Drager kuvöz filtresi, Atom kuvöz filtresi, Ge lullaby kuvöz filtresi, hood başlığı, nst kemeri ve küvöz yedek parçaları, kanül, nebulizatör maskesi, idrar torbası, cilt traksiyon kiti.

#küvöz filtresi,Ams kuvöz filtresi #nst kemeri ,Drager kuvöz filtresi #Atom kuvöz filtresi,hood başlığı #nst kemeri ,küvöz yedek parçaları #, kanül, nebulizatör maskesi,


Benzer Firmalar